Zdravím. PC se mi po 0,5 roku celé začalo hroutit. pořád se vypíná, vypadává monitor, odpojuje se mi internet atd.
S tím, že se mi vypíná si radím zatím tak, že mám odendaný kryt bedny, ale nevím, jestli je to ono..Na PC pouze renderuji video a volám na skypu, takže PC by to mnělo zvládnout..Jinak mám boxovaný chladič, takže jestli se to třeba nepřehřívá..
S tím, že mi vypadává monitor si nevím vůbec rady- prostě se vipne a napíše se- No signal, going to sleep.. :(
A taky občas zlobí internet, ikdyž poskitovatel tvrdí, že je vše OK.. :)
Poradíte mi ? Mám si koupit nový chladič ? Nebo jak ?
Otázka
koreko
Zdravím. PC se mi po 0,5 roku celé začalo hroutit. pořád se vypíná, vypadává monitor, odpojuje se mi internet atd.
S tím, že se mi vypíná si radím zatím tak, že mám odendaný kryt bedny, ale nevím, jestli je to ono..Na PC pouze renderuji video a volám na skypu, takže PC by to mnělo zvládnout..Jinak mám boxovaný chladič, takže jestli se to třeba nepřehřívá..
S tím, že mi vypadává monitor si nevím vůbec rady- prostě se vipne a napíše se- No signal, going to sleep.. :(
A taky občas zlobí internet, ikdyž poskitovatel tvrdí, že je vše OK.. :)
Poradíte mi ? Mám si koupit nový chladič ? Nebo jak ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.