Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC se mi celé hroutí :)

koreko

Otázka

Zdravím. PC se mi po 0,5 roku celé začalo hroutit. pořád se vypíná, vypadává monitor, odpojuje se mi internet atd.

S tím, že se mi vypíná si radím zatím tak, že mám odendaný kryt bedny, ale nevím, jestli je to ono..Na PC pouze renderuji video a volám na skypu, takže PC by to mnělo zvládnout..Jinak mám boxovaný chladič, takže jestli se to třeba nepřehřívá..

S tím, že mi vypadává monitor si nevím vůbec rady- prostě se vipne a napíše se- No signal, going to sleep.. :(

A taky občas zlobí internet, ikdyž poskitovatel tvrdí, že je vše OK.. :)

Poradíte mi ? Mám si koupit nový chladič ? Nebo jak ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No,hned napíšu:

CPU-AMD phenom II Black edition X4 -4-jádro 3,6GHz

Grafika je od Asusu, ted přesně nevím název, ale má 1GB

Základovka je MSI

RAM-8GB

Jo, sám jsem to skládal.. .)

No, mám tam v tom i teplomněr, ale ten je jen na teplotu v bedně-23*

Přes ten progfram to jdu mněřit-nikdy nevím, kdy to spadne :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale spíš ten monitor mně dost se*e , protože furt padá a mnění rozliššení atd.. :

Jinak mám toto jádro - http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x4-965-black-edition-d145518.htm , a taky nevím, jaký mám koupit chladič :D

Upraveno uživatelem koreko
Odkaz ke komentáři

• 0

To by mohlo být grafikou (vypadávání obrazu), měl jsem stejný problém.Zkus monitor u někoho jiného a uvidíš jestli to ještě dělá, nebo ne.Podívej se někde na fakturu, nebo záručák a vypiš přesně ty komponenty, MB od MSI je mraky, to samé grafik s 1GB pamětí .. nevím to jistě, ale v HWiNFO jsou komponenty taky vypasné (?) :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
Ale spíš ten monitor mně dost se*e , protože furt padá a mnění rozliššení atd.. :

Jinak mám toto jádro - http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x4-965-black-edition-d145518.htm , a taky nevím, jaký mám koupit chladič :D

To je na tebe, ci chces kupit chladic...ked nemas nad 70 stupnov v zatazi, tak je to este v poriadku.

Neviem, ci zijes v prasnom prostredi, ale vysavat bednu kazdy tyzden, tak to je na mna moc :D :D :D Mozno aj tym tyzdennym vysavanim (este ktovie, akym sposobom to robis :D ), si mohol nieco v PC podrbkat.

Odkaz ke komentáři

• 0

No, teď se to ustálilo, ono to bude asi tím, že je to hodně nízkonákladově vyrobené :D sem to koupil nové myslím za 2500Kč.. Jinak bych chtěl taktovat, tak mně napadlo http://www.czc.cz/arctic-cooling-freezer-13_2/82957/produkt ale nevím, na toto mi už znalosti nesahají.. :D Ale přijde mně, že se to vypne vždy, když to dosáhne určitého bodu v renderování.. renderuji ve Windows live..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu