ktmkarelslavik Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ahoj, mám problém s installous, přestalo mi chodit, tak jsem ho odnistaloval, chtěl jsem ho znovu nainstalovat v cydii v source, přez ( cydia.hackulo.us/ ) ale nejde mi to nainstalovat, tak jsem to celý zdroj smazal, že si to znovu přidám, ale když se snažím přidat znovu Hackulo.us píše mi to že server neexistuje, stalo se někomu něco podobného, prosím poraďte, díky nebo je nějaký jiný způsob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 nejjednoduzsi bude koupit si tu aplikaci za penize zkus to treba to bude fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 http://console-forum.net/tema/152325-hackulous-is-down :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Doporučuju jako alternativu AppCake, vShare, IpaStore :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.