Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

v iPhone a nebo v iPadu najed pres safari na stranku http://v.appvv.com/en/ a uprostred je modry odkaz Download/Install vShare, tak na to zmackni a nainstaluj primo pres safari... vse plne funkcni

dalsi alternativa je http://xsellize.com/topic/200182-welc0me-the-new-ipast0re/ a jejich iPASTORE, tam je jen blby, ze to jeste neni optimalizovany pro iPad a vyhledava to jen aplikace pro iPhone

Upraveno uživatelem Kony.cz
Odesláno

Ja zatim testuju vshare. Stahl jsem normal z jejich stranek ipa soubor a pres itunes synchronizoval s ipadem/iphonem. V cydii jsem si hackulo us odstranil. Stahl appsync 5+ a vse jede jak s installous. Jedine co mi vadi tak updaty vetsich her, trva to moc dlouho tak jsem si je nasel na torrentech a vse je uply a spokojenost. Skoda ze neni venku nejaka dobra stranka jako byla apptrack.cd. Ty ostatni alternativy jsou hodne nepovedeny. Ipastore - kdyz si zadam hledat jen ipad a nahore dam updates tak se to opet vynuluje na aplikace pro vsechny zarizeni. Uvidime casem ;)

• 4 weeks later...
Odesláno

nevim, jestli ted nebudu psat nejakou extra ptakovinu, ale mam za to, ze je je to kvuli appsyncu..ktery byl dostupny pouze pro installous a vshare ho nema. Stejne tak appsync nema ani treba ipastore, jediny, kdo appsync jeste pouziva je snad appcake, takze z appcake by meli aplikace jit normalne synchronizovat. Ipastore appsync planuje, ale je to celkem novy program a je to teprve snad prvni verze, takze tam si jeste lidi asi pockaji.. Prozatim je teda jedina moznost na synchronizaci aplikaci pouzivat appcake..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu