W3stik Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Zdravím vložil jsem si do psp e1004 CFW 6.60 PRO-C.A hru jsem vložil do PSP/GAME a když jí otevřu v XMB tak se mi místo ní objeví corupted data.Vkaldal sjem tam ISO a tky CSO hru a furt stejny.Pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 ISO/CSO hry se nedávají do GAME, nýbrž do složky ISO, kterou musíš vytvořit na kořeni karty (tam kde se ti PSP otevře po připojení do PC - mezi složky PSP, VIDEO, MUSIC, atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Leden 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Vytvořil sjem složku ISo dal jsem tam GTA vice city stories.cso a na psp se mi to neukaze co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 5, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Nemáš nahozený CFW nebo špatná složka. ms0:/ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Leden 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Uz sem to vyresil aj to tam daval ve slozce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
W3stik
Zdravím vložil jsem si do psp e1004 CFW 6.60 PRO-C.A hru jsem vložil do PSP/GAME a když jí otevřu v XMB tak se mi místo ní objeví corupted data.Vkaldal sjem tam ISO a tky CSO hru a furt stejny.Pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.