tesmimi Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 cau, mam psp 3004 cw 5.03 byl na něj nahrný flash. 2 roky to fungovalo super, ale teď mi při zapnutí svítí jen asi 10 sec dioda a zhasne. Pomůže mi někdo Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedl6 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Zkus todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 No tak to co ti poradil knedl je absolutně k ničemu, protože PSP 3004 nejde žádným způsobem unbricknout, nefunguje na něm pandora. Jinak co jsi s tím PSP dělal před tím, než se ti tohle stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedl6 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Snaha byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tesmimi Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) cus, nevím co se s ním stalo mě to šlapalo bez problemů. Po 2 letech sem ho prodal a za 3 dny po prodeji mi volal ten kluk ze to nejde zapnout a chtěl mi ho vrátit. Takže už je to uplně na nic? Nijak to nepujde? Jak je mozny že se psp brickne po takové době. Díky Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem tesmimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 No samo od sebe se nebrickne, musel s tím dělat nějaké brejkule, co já vím, třeba aktualizovat firmware a vytáhnout v polovině baterku nebo se hrabat ve flash0 paměti a něco smazat. Tak pokud je to opravdu brick, což nejspíše je, tak jedině prodat za pár korun na náhradní díly třeba na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tesmimi
cau, mam psp 3004 cw 5.03 byl na něj nahrný flash. 2 roky to fungovalo super, ale teď mi při zapnutí svítí jen asi 10 sec dioda a zhasne. Pomůže mi někdo Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.