PaSiKra Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Tak mě syn přemluvil ke koupi Xboxu 360, teda hlavně kvůli Kinectu. Mám vyhlídnutou verzi 250Gb + Kinect. Díval jsem se po našich e-shopech a cena je někde kolem 8000,- a výše a na německém Amazonu se dá pořídit za cca 6500,- s poštou do ČR zdarma. Je nějakej problém při nákupu konzole z Německa ? Po zakoupení mám v plánu provést RGH takže se zárukou to bohužel risknu a budu věřit že to bude neporuchovej kousek spíše mě zajímá jestli není problém ješte v něčem jiném. Odkaz na německej Amazon - http://www.amazon.de/Kinect-Sports-Central-Download-Bundle/dp/B008X1ODS8/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1357502152&sr=8-4 Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaSiKra Odesláno Leden 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Tak jsem jej nakonec z toho Amazonu pořídil. Vyšlo to v přepočtu na 6700,- s dopravou asi to byla nějaká vánoční akce, protože hned druhej den už stál o 20Euro více. Objednal jsem v neděli večer a ve středu odpoledne už byl doma. Zatím šlape jak má, chystám se na RGH tak snad bude šlapat v pořádku i do budoucna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.