houba139 Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Zdravim, ptám se jestli je to vůbec možné si updatovat hru na RGH. Jde o různé updaty soupisek na NBA 2k13. Těch updatu vycházi docela dost a chtěl bych je tam taky. Link k těm updatům http://nba2k13official.info/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITeeC Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) Ahoj, mrkni sem: http://console-forum.net/tema/146016-navod-jak-nahrat-update-hry-na-xbox-pres-usb-flash-disk mě to tak jde. Pak najedu na hru dám Y, manage title updates a aktivuju ten update. Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem WITeeC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Tohle přesně nemyslím, ale je to blízko. Ale asi není cesta jak dostat obsah který je vydáván na Xbox Live jako Updaty soupisek a zranění a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 jasné, že to jde... návod: Vše, co potřebuješ je flashka a program Modio. Flashku necháš naformátovat xboxem, System settings - Storage - USB - Configure now. Na tu flashku potřebuješ uložit současnou soupisku, tedy vletíš do hry a v Options - Load/Save - Save roster ji uložíš na flashku. V PC po vložení flashky spustíš program Modio. V menu vybrat Explore device. Otevře se nové okno, File - Open/Close drive. Proklikáš se složkama, až narazíš na soupisku, teď na ni kliknout pravým a vybrat Open in resigner. Otevře se nové okno. Tady si zkopíruj ty 2 kódy, Profile ID a Device ID (nejlépe do textového dokumentu). V tomto okně vybrat Load file (vybereš novou staženou soupisku) a přepíšeš Profile ID a Device ID kódy, které jsou uložené v textovém dokumentu. Tedy ty kódy ze staré soupisky jsme dali do nové. Teď nezapomenout kliknout na Rehash and resign. Okno můžeš zavřít. Teď uložíme novou soupisku na flashku, kliknutím v okně na prázdné místo a vybrat Insert file a vyberem novou soupisku. Stará už není potřeba, můžeš ji vymazat. Teď je potřeba ji nakopírovat do xboxu. Tedy System settings - Storage USB - (nová soupiska) - Copy - HDD (Xbox už rozpozná o jakou hru jde). Teď spustíš hru a zase Options - Load/Save - Load - a vybereš novou soupisku z HDD. A už to fičí. Má to ale jednu mouchu, na kterou jsem ještě nepřišel. Nepamatuje si, poslední nahranou soupisku, prostě po spuštění hry si nahraje defaultní. Takzě po spuštění hry je potřeba načíst. Není to nic hrozného, jen taková vada na kráse. :D Snad jsem na nic nezapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) Tak to je super ! Funguje! Díky moc. Pro mě jako velikýho fanouška NBA je to super, ikdyř jsem si tak trochu dělal updaty sám tak to nebylo ono, tohle skvělý. Mám ještě dotaz, update jsem stahoval tady http://www.xbox360iso.com/nba-2k13-roster-t636088p56.html a zajímalo by mě co jsou Online Data. Stahlo se to společne stím updatem. Ty online data maji něco kolem 100 mb. Upraveno Leden 8, 2013 uživatelem houba139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 heylool díky za návod nakonec jsem i podle návodu dokázal aktualizovat soupisku pro NHL13 což je super ještě jednou moc díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.