Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Updates


houba139

Recommended Posts

jasné, že to jde...

návod:

Vše, co potřebuješ je flashka a program Modio. Flashku necháš naformátovat xboxem, System settings - Storage - USB - Configure now. Na tu flashku potřebuješ uložit současnou soupisku, tedy vletíš do hry a v Options - Load/Save - Save roster ji uložíš na flashku. V PC po vložení flashky spustíš program Modio. V menu vybrat Explore device. Otevře se nové okno, File - Open/Close drive. Proklikáš se složkama, až narazíš na soupisku, teď na ni kliknout pravým a vybrat Open in resigner. Otevře se nové okno. Tady si zkopíruj ty 2 kódy, Profile ID a Device ID (nejlépe do textového dokumentu). V tomto okně vybrat Load file (vybereš novou staženou soupisku) a přepíšeš Profile ID a Device ID kódy, které jsou uložené v textovém dokumentu. Tedy ty kódy ze staré soupisky jsme dali do nové. Teď nezapomenout kliknout na Rehash and resign. Okno můžeš zavřít. Teď uložíme novou soupisku na flashku, kliknutím v okně na prázdné místo a vybrat Insert file a vyberem novou soupisku. Stará už není potřeba, můžeš ji vymazat. Teď je potřeba ji nakopírovat do xboxu. Tedy System settings - Storage USB - (nová soupiska) - Copy - HDD (Xbox už rozpozná o jakou hru jde). Teď spustíš hru a zase Options - Load/Save - Load - a vybereš novou soupisku z HDD. A už to fičí. Má to ale jednu mouchu, na kterou jsem ještě nepřišel. Nepamatuje si, poslední nahranou soupisku, prostě po spuštění hry si nahraje defaultní. Takzě po spuštění hry je potřeba načíst. Není to nic hrozného, jen taková vada na kráse. :D Snad jsem na nic nezapomněl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je super ! Funguje! Díky moc. Pro mě jako velikýho fanouška NBA je to super, ikdyř jsem si tak trochu dělal updaty sám tak to nebylo ono, tohle skvělý. Mám ještě dotaz, update jsem stahoval tady http://www.xbox360iso.com/nba-2k13-roster-t636088p56.html a zajímalo by mě co jsou Online Data. Stahlo se to společne stím updatem. Ty online data maji něco kolem 100 mb.

Upraveno uživatelem houba139
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu