Bundas Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Ahojte lidi, Studuju medinu asi 2 mesice v New Jersey a chtel bych se zeptat, jestli neznate nejakou dobrou aplikaci na PSP na styl lekarstvi, nejlepe neurologii. Nejakou pokud mozno zabavnou :D Diky moc aneb Thank you for your answers :psp: Bye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Jistě, na PSP běžně vycházejí (vycházeli) profesionální lékařské programy. Jediné co ti mohu poskytnout je seznam zombie her, které souvisí s mozkem a tudíž i neurologií :D : Obscure The Aftermath - PSP UMD & PSN Undead Knights - PSP UMD & PSN Dead Head Fred - PSP UMD & PSN MediEvil Resurrection - PSP UMD & PSN Infected - PSP UMD Silent Hill Origins - PSP UMD & PSN Silent Hill Shattered Memories - PSP UMD & PSN Age of Zombies - Minis PSN Zombie Tycoon - Minis PSN Alien Zombie Death - Minis PSN Dracula Undead Awakening - Minis PSN MediEvil - PS1 PSN Resident Evil Directors Cut - PS1 PSN Resident Evil 2 - PS1 PSN Resident Evil 3 - PS1 PSN Silent Hill - PS1 PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Hezky si mu odpověděl :D Aspon si budu moct i já vybírat, sice ze mě nákej doktor nebude ale alespon se připravím na zombie apokalypsu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 :D :D Tak teď jsem se s chutí zasmál sám sobě, co jsem to tehdy vymyslel za trefnou odpověď :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.