Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Latest update data

kubenski

Otázka

Zdravim vas vsechny, mam na vas otazku protoze sem ps newb a neumim toho jeste moc potreboval bych s necim pomoc, jedna se o neustale vyskakujici hlasku '' The latest update data for this software has been found. To sign in and use this software, you must update the software to the latest version. The system will quit the software and start installing'' ktera mi znemoznuje hrani, vyskakuje pouze u nekterejch her (mam jich teprv 5) a kdyz se canceluje po chvili se objevi znovu, co to vubec je za update a k cemu je dobry? Da se vypnout nadobro nejak aby to nevyskakovalo? Chtel sem to potvrdit u GT5 jenze se to instalovalo asi 2hodiny a teprve na 40% coz je ulet. Diky za jakoukoliv radu resp. reakci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
GT5 zrovna to je nekonecny a neproveditelny

GT5 update je sice opravdu veliký, ale je konečný a zcela jasně proveditelný, pokud tedy nemáš připojení z dob před patnácti lety.

Pokud to trvá opravdu dlouho, nech konzoli puštěnou přes noc. Ráno by to mělo být hotové.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim vas vsechny, mam na vas otazku protoze sem ps newb a neumim toho jeste moc potreboval bych s necim pomoc, jedna se o neustale vyskakujici hlasku '' The latest update data for this software has been found. To sign in and use this software, you must update the software to the latest version. The system will quit the software and start installing'' ktera mi znemoznuje hrani, vyskakuje pouze u nekterejch her (mam jich teprv 5) a kdyz se canceluje po chvili se objevi znovu, co to vubec je za update a k cemu je dobry? Da se vypnout nadobro nejak aby to nevyskakovalo? Chtel sem to potvrdit u GT5 jenze se to instalovalo asi 2hodiny a teprve na 40% coz je ulet. Diky za jakoukoliv radu resp. reakci

neboj až nebudeš moct postupovat dále hrou rád si počkáš až se ti provede update(patch) :) jinak bez provedení update nelze hrát online

Odkaz ke komentáři

• 0

Chlapi diky za odpovedi, sem rad ze ste mi to osvezili kazdopadne ted mi to posralo hlavu uplne a to tak ze mi to rika ze nemam dostatek mista (uz !) na to provist to. Takze koupe 12gb PS3 superslim kde mam pet her se tak trochu ''nevyplatila'' respektive je potreba prikoupit nejaky storage. Ikdyz moc to nechapu ponevadz mam zatim zaplneno 4.69Gb a ten update snad nemuze mit vic jak 7Gb nebo je to mozne?

Odkaz ke komentáři

• 0

No, u updatů potřebuješ ve skutečnosti dvojnásobek místa. Pro stažení a instalaci dat. Stažená data se poté smažou, takže zbyte původní velikost.

A update GT5 je opravdu veliký, to je bez debat. Našel jsem, že má 2.77 GB. Celkem tedy potřebuješ 5.54 GB místa.

Dokoupení 2.5'' HDD není obecně špatný nápad, 12 GB je zoufale málo.

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu