macros Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 já se slušně ptal takže bych rád odpověď mě to zajímá z toho důvodu že mě připadne že jsi buď moc mladý a nevíš o pc a internetu nic nebo naopak starý kde platí obracený případ ,že jsi se k tomu nedostal,protože když neumíš základní věci tak ti tady můžem radit a odkazovat stále dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Ahoj, jak jako oskenuje? Až v xboxu? Nevyznám se v tom taky vůbec, a ten samej případ není to v isu, tak jsem v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Takže iso2god vůbec nepoužiju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Pokud to není v isu a máš ve složce třeba 40 souborů s koncovkama .r00, .r01, .r02, ..... tak prostě klikni pravym tlačítkem na soubor s libovolným číslem v koncovce a najdi možnost "Rozbalit" (každej archivovací program to má jinak, tak to zkus kdyžtak odtušit). Potom to něco vyplivne (většinou .iso, .dvd a třeba nějakej obrázek jako důkaz pravosti nebo screen z abgx) a pak už jen stačí hodit iso do Iso2God nebo Xbox Image Browser a překopírovat upravenou složku se hrou do adresáře s hrama v xboxu. Skan se potom dělá v nastavení, ale většinou bejvá nastavenej tak, že se provede při startu FSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Pokud to není v isu a máš ve složce třeba 40 souborů s koncovkama .r00, .r01, .r02, ..... tak prostě klikni pravym tlačítkem na soubor s libovolným číslem v koncovce a najdi možnost "Rozbalit" (každej archivovací program to má jinak, tak to zkus kdyžtak odtušit). Potom to něco vyplivne (většinou .iso, .dvd a třeba nějakej obrázek jako důkaz pravosti nebo screen z abgx) a pak už jen stačí hodit iso do Iso2God nebo Xbox Image Browser a překopírovat upravenou složku se hrou do adresáře s hrama v xboxu. Skan se potom dělá v nastavení, ale většinou bejvá nastavenej tak, že se provede při startu FSD. Rozbalit to zvládám, ale nevyplivne mi to iso. Stáhnul jsem crysis 3 s cz titulkama je to adresář crysis 3 a v něm jsou další 4 adr a 3 soubory : systemupdate, c3,engine, localization a tak no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 snad jako kdyby to bylo na pc a ne na xko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 No tak v tom případě máš už rovnou verzi pro RGH (podle toho, co píšeš, že se rozbalí) a to už jen stačí hodit do složky třeba "Crysis 3", přesunout do xboxu a a hrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Ok, vyzkouším a dám vědět. Díky moc za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 (upraveno) No tak v tom případě máš už rovnou verzi pro RGH (podle toho, co píšeš, že se rozbalí) a to už jen stačí hodit do složky třeba "Crysis 3", přesunout do xboxu a a hrát ;) Jen mě napadá, kam toho crysise mám dát do jaký složky? Dal jsem ho do games, a nemůžu ho v xku ve hrách najít. Mám to dát jak u ostatních her content 000000000000000000 atd...? Upraveno Březen 7, 2013 uživatelem dave191 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Stačí, když si vytvoříš ve složce Games složku Crysis a do tý to všechno nasypeš. Najdi mezi těma souborama, co máš z toho archivu, najít soubor s koncovkou xex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 (upraveno) .................... Upraveno Březen 7, 2013 uživatelem dave191 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 a s ním co jen to spustit, to já už jsem spustil. já myslel abych to našel v tý knihovně her. toro píše, že musím nastavit nějakou cestu, jen nevím kde?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 To máš v settings - manage game path, tam najdeš složku se hrou, cestu uložíš a FSD rebootuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 (upraveno) cesta uložená v poho, ale kde prosím ještě rebootuju fsd??? díky moc Upraveno Březen 7, 2013 uživatelem dave191 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Prostě vypni a zapni xbox ;) jde to udělat ještě tak, že se přepneš do NXE a přez xexmenu znovu FSD načteš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 (upraveno) ok díky vyzkouším... tak nic nenajdu to tam. Dal jsem to do hdd content protože cesta games mi nejde uložit :-( a stejně to pořád nenajdu... Upraveno Březen 8, 2013 uživatelem dave191 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) Nemáš nastaveno v hrách aby jsi viděl jen oblíbené hry.Přepíná se to na ovladači a teď nevím jakým písmenem přesně,ale asi modrým. Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem macros úprava složení věty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.