Jiboia Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 mám iphone 3g verze FW 4.2.1 Ale když zkoušim instalovat nějkou stáhnutou hru, tak to skončí chybou. Potřebuji nejspíš udělat jailbreak?nebo to jde ještě jinak? Citovat
0 Chowky Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Pouze přes Jailbreak :) TapTalk Neo V Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 a stačí udělat jailbreak nebo ještě k tomu musim něco nainstalovat? Citovat
0 Chowky Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Více-méně stačí udělat Jaibreak. Ale já osobně, jsem si ze začátku pomáhal programem který stáhneš tady (http://www.i-funbox.com/) máš hodně návodu na internetu :) Citovat
0 hosanek Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Stačí JB, hry po stáhnutí otevřeš v itunes, načtou se ti do knihovny a potom už stačí je zaškrtnou a zkopírovat do Idevice - synchronizovat. Citovat
0 Chowky Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 To taky, akorát mi to nešlo třeba do iPadu nebo novějšího iPhonu :P Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 jailbreak mám udělanej, v menu je cydia ale instalace aplikací přes itunes hlásí opět chybu....jde to tam narvat nějak jinak? Citovat
0 Chowky Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Řeknu ti to asi takhle :) http://lmgtfy.com/?q=ipa+instalace+her Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 proto se nejpíš ptám, abych to nemusel hledat googlu. Pokud hledáš vše na googlu, tak nemusíš byt zde na foru. Prosil bych jen smysluplné odpovědii a zbytečně nezasekávat tento topic... Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Z cydie si musis stahnout instalous s appsynchem , pak ti to uz pujde . Citovat
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Installous už by na cydii neměl být, vzhledem k tomu, že vyvojaři řekli, že dal pokračovat nebudou a podle diskusi na forech smazali vsechny verze i z cydie. Sam jsem to nezkousel, mam totiž iP5 a nemůžu ještě JBknout.. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Kdyz si tam hodis jiny repozitar tak to jde :-) Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 poprvé se micydia přihlasila, ale teď je tam jen loadig a nic....Neví někdo jestli je potřeba se připojit na internet v mobilu přes cydiu nebo to můžu stáhnou aji do pc. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Leden 10, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 Musis byt pripojenej s mobilem na internet a s cydii mej trpelivost na iphone 3G nez nabehne trva opravdu dlouho . Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 tn appsync tam nemohu najít.... Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Leden 10, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 Přidáme zdroj Cydia/Manage/Sources/Edit/Add http://cydia.hackulo.us ze zdroje pak nainstaljeme AppSync 4.1 / pro iOS 4.1 / to je doplněk který Vám umožní instalovat i nezakoupené aplikace, crackle aplikace, instalace bez iTunes a PC je taký možné Zkopirovano z jednoho webu , misto toho appsynchu dej pak hledat instalous . Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 tak to jsem dělal ale skončí to nějakou chybou Citovat
0 dvbman Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 Jo, protože hackulo is down, už se to tu psalo... Installous nejde. Jedině jsou nějaké alternativy, ale je to v plenkách, třeba vShare. Citovat
0 Jiboia Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 takže nějaká realná možnost teď neexistuje?jak nakopčit stahnute hry do iphone z pc? Citovat
0 dvbman Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2013 Z PC stažené IPA nakopčit jdou, nejde stahovat přímo z netu přes installous. Citovat
Otázka
Jiboia
mám iphone 3g verze FW 4.2.1 Ale když zkoušim instalovat nějkou stáhnutou hru, tak to skončí chybou. Potřebuji nejspíš udělat jailbreak?nebo to jde ještě jinak?
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.