mmajinek Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Dobrý en chtěl bych se zeptat kolik zabere instalace GT5 místa na disku. Na cd má 20GB a já mam PS3 12GB tak nevím jestli má cenu to kupovat aby se to tam vůbec vešlo ? .. Nebo to zabere méně ? .. Předem děkuji za odpověď :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 No instalace jako taková ta prvotní má něco kolem 6GB dále se pak ale taky musí počítat s patchema kdy jich má GT5 docela dost a taky něco zaberou když většina je po cca 200mb. Verze s 12GB byla si myslím ne moc dobrá volba :( . Ale jinak co se týče GT5 tak koupit. Pokud jde o exkluzivity tak doporučím třeba inFamous 1/2, Unchrted 1/2/3, Killzone 1/2 nebo God of War III kdy tyto ,,instalace'' nezabírají zdaleka tolik a hratelně jsou naprosto peckovní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmajinek Odesláno Leden 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Moc děkuju za odpověď takže mám tomu rozumět tak, že instalacee zabírají na disku v ps3 cca 1/5 celkové velikosti hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Jak která hra. Myslím si, že pokud se nejedná o hru z PSN tak zrovna GT5 má asi největší instalaci dat. Většina her má do 1GB max. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 ted jsem se dival a ja mam v ps3 obsah GT5 v celkove velikosti 10 giga...takze uz sem si v menu zaskrtl moznost, at uz se mi nic neinstaluje, i tak to muzes vyresit, ikdyz za cenu trochu delsich nahravacich casu, ale tak to se snad da prekousnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filcat Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 (upraveno) Řeknu to takhle,zabere hodně místa:D Upraveno Leden 27, 2013 uživatelem Filcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.