rctomik6 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2013 (upraveno) Zdravím, mám tablet Joyplus M78 dnes jsem chtěl jít na Obchod play a nejde se připojit když jsem se zkusil připojit přes mobil na Obchod play tak vše bez problému. Čim by to může byt ? dřív jsem se normálně připojil. Upraveno Leden 13, 2013 uživatelem rctomik6 Citovat
0 rctomik6 Odesláno Leden 14, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2013 Dnes jsem zkusil se odhlásit a když se chci přihlásit tak to píše ´´Nelze navázat spolehlivé připojení k serveru. Může se jednat o dočasný problém,nebo pro vaše zařízení Androidu nejsou zprovozněny datová služby.´´ Citovat
0 penthaler Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2013 Problemu muze byt nekolik, prvnim je ze mas treba vypnute wifi pripojeni, nebo ho mas blokovany pres nejakou apku jako je napr. droidwall... Spatne nastaveny tablet, spatne nastavena wifi kterou pouzivas... Absolutne cokoli... Dokonce i HW problem, ze ti odesla wifi v tabletu Citovat
Otázka
rctomik6
Zdravím, mám tablet Joyplus M78 dnes jsem chtěl jít na Obchod play a nejde se připojit když jsem se zkusil připojit přes mobil na Obchod play tak vše bez problému. Čim by to může byt ? dřív jsem se normálně připojil.
Upraveno uživatelem rctomik62 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.