marciiverson3 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Sleduji, že hodně lidí teď jede Far Cry III... Takže sem pište a dáme nějakou pořádnou pářku :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Cus jo Far cry 3 je skvela hra co se kampane tyce ale ta kooperace a multiplayer za moc nestojej nebo alespon me to vubec nenatchlo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 já hraju far cry 3 mp hlavně ,protože v coopu jsou č.u.r.á.c.i.... neumí zvednout člověka když leží.. Takže kdo by taky zahrál coop napište sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 taky hraju coop, potřebuju ještě udělat 2 chaptery na platinu, ale mužem i tak dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Leden 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 So... tak si mě přidejte a dáme Coop nebo jen tak MP (jsem 15ka... hrál jsem to jednou, ale člověka zachráním, když leží :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 ok přidej si mě psn mam v podpisu btw jsem myslimže 44lvl ale už tak 5dní jsem to nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 tak kdy dáme nějakou hru ??? ( můj nick na ps je marciiverson3 8)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 FC3 mam krátce, nevim jestli budu hrát mp nějak hodně, každopádně coop bych zahrál. Headset mam, psn: lukas_tison, skype: lukas.tison Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.