bzuk Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2007 Snažil jsem se propojit PS3 a PSP a nešlo mi to tak newim jestli je na to něco potřaba,novějši fw nebo tak neco a jestli to jde propojit jenom přes USB nebo aji přes wi-fi :( poraďte PLS Citovat
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 Me to slo normalne pres usb{ve slozkach obrazky, video.. je podslozka psp a tam se ti zobrazi vse co mas na psp}. Ve slozce Game sem nic takovyho nenasel mam na PSP origo Tekena a chtel jsem si to zahrat na TV a nic.Bude to asi tim ze mam neorigo FW kterej nepodporuje sparovani her s PS3.Jde to i pres wi-fi ale musis mit pripojenej internet k PS3. Zatim sem to nezkousel protoze cekam na Lan kabel. Vecer napisu jak to dopadlo a kdyztak nejakej stucnej navod ja na to POUŽÍVEJ EDIT: DOUBEL POST Citovat
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 no jestli mas bily psp ta-082 tak u nich to nejde Citovat
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 Ne mam Cerny ale pochybuju ze to je o barve Citovat
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 je to o desce vim ze s tou co sem mel ja to nefachalo a je to ta082 Citovat
narliza Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 Ne mam Cerny ale pochybuju ze to je o barve on myslel tohle pro krysta typ desky otevři, UMD mechaniku a koukni se co tam máš Citovat
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 Dik zes me poradila to sem fakt netusil.... Jeste k te tve upomince : na foru nejsu moc casto tak se zapomel na fci EDIT tak sorry slecno CHYTRA by narliza: Neznalost pravidel neomlouv? a zapom?n?n? taky ne sm?la chlap?e, S pozdravem by twigy : sorry Citovat
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 za1. zadna holka nepsala a za 2. pis aspon tak at se to po tobe da precist :roll: Citovat
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 tak sem prave aktualizoval fw na 2.00 apropojeni ps3 versus psp funguje pres wifi na 100% Citovat
mansda36 Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2007 Mě to taky facha normal ! A to , když jsem to skoušl tak jsem neměl 2 Fw Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.