bzuk Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Snažil jsem se propojit PS3 a PSP a nešlo mi to tak newim jestli je na to něco potřaba,novějši fw nebo tak neco a jestli to jde propojit jenom přes USB nebo aji přes wi-fi :( poraďte PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Me to slo normalne pres usb{ve slozkach obrazky, video.. je podslozka psp a tam se ti zobrazi vse co mas na psp}. Ve slozce Game sem nic takovyho nenasel mam na PSP origo Tekena a chtel jsem si to zahrat na TV a nic.Bude to asi tim ze mam neorigo FW kterej nepodporuje sparovani her s PS3.Jde to i pres wi-fi ale musis mit pripojenej internet k PS3. Zatim sem to nezkousel protoze cekam na Lan kabel. Vecer napisu jak to dopadlo a kdyztak nejakej stucnej navod ja na to POUŽÍVEJ EDIT: DOUBEL POST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 no jestli mas bily psp ta-082 tak u nich to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Ne mam Cerny ale pochybuju ze to je o barve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 je to o desce vim ze s tou co sem mel ja to nefachalo a je to ta082 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Ne mam Cerny ale pochybuju ze to je o barve on myslel tohle pro krysta typ desky otevři, UMD mechaniku a koukni se co tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Dik zes me poradila to sem fakt netusil.... Jeste k te tve upomince : na foru nejsu moc casto tak se zapomel na fci EDIT tak sorry slecno CHYTRA by narliza: Neznalost pravidel neomlouv? a zapom?n?n? taky ne sm?la chlap?e, S pozdravem by twigy : sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 za1. zadna holka nepsala a za 2. pis aspon tak at se to po tobe da precist :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 tak sem prave aktualizoval fw na 2.00 apropojeni ps3 versus psp funguje pres wifi na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Mě to taky facha normal ! A to , když jsem to skoušl tak jsem neměl 2 Fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.