danger86 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Zdravim mam psp 3004 firmware 639 Pro-B fast recovery nevim jak mam vkladat hry,kdyz vlozim cso nebo iso hru do slozky Iso na karte tak se mi v psp neobjevi.Nevim co stim.poradi nekdo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Kde máš tu složku ISO vytvořenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danger86 Odesláno Leden 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Kde máš tu složku ISO vytvořenou? Kdyz pripojim psp k Pc vyskoci okno se slozkami: ISO (tam jsem vlozil cso hru) MP_ROOT,MUSIC,PICTURE,PSP,sdk,seplugins,VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Tak to by mělo být v pořádku, ještě zkontroluj, jestli máš opravdu nahozený CFW (v System Settings - System Information by jsi měl mít 6.39 PRO B9). A pak zkontroluj, jestli ty hry nedáváš do složek, ale jen tak volně rovnou do složky ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danger86 Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 zkontroloval jsem to mam tam napsane system software Version 6.39 hry davam volne do slozky ISO.Je mozne ze to neni flashle?moc tomu nerozumim,ale borec co mi to prodaval mi tvrdil ze to flashle je.Nevim proc mi tam nejdou ty hry.Rikal mi prve musim spustit ten program 639 pro-b fast recovery a pak ze se mi tam objevi ta hra nebo co,ale kdyz spusti ten program tak je chvilu cerna obrazovka sviti zelena kontrolka power a po chvilce se psp samo vypne,ale potom jde normalne zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Aha, tak to je jasné, to PSP flashlé nemáš. Hele pomocí tohoto návodu http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 si tam dej 6.39 PRO C a pak ti to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danger86 Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 uz jsem na to prisel,uz mi to jede,dal jsem nejaky update v pspu a naraz se tam ta hra obejvila.Uz mam aji v tom system information napsane 6.39 Pro-B 10 a nejen 6.39 Ale dik moc sam bych to do kupy nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danger86
Zdravim mam psp 3004 firmware 639 Pro-B fast recovery nevim jak mam vkladat hry,kdyz vlozim cso nebo iso hru do slozky Iso na karte tak se mi v psp neobjevi.Nevim co stim.poradi nekdo pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.