-Pavel- Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) rozsvíti se mi jen zelená dioda a pak zhasne dělal jsem uinstal CFW 6.60 omylem jsme najel na FastRecovery a už to bylo teď mi PSP nejde ani zapnout Jen svíti zelená dioda a pak zhasne psp prostě nenaběhne co s tím ? Upraveno Leden 16, 2013 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Máš asi něco se softwarem..Skus si stáhnout na kartu základní soubory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) tim myslíš co oficialnifiremware ? jsem tu kartu v PC naformátoval udělal tam ty složky dal jsme tam OFW a stejně nejde zapnout respektive svíti jen zelená ledka Nevim co s tim nikdy jsme se stim nesetkal Pandora batery nepřicházi v uvahu tak malou kartu nevlastním tuďiž nejspiš mam z PSP těžítko Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Tak skus postupovat podle un-bricku..Je to vážně pozoruhodná situace.. SKus to zapnout bez baterky a karty- v nabíječce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) Ani bez Baterky a karty v nabiječce to zapnout nejde tak mám po PSP jelikož pandoraBatery vytvářet nechci pří mé škovnosti bych baterku akorát zničil jinak dik za rady a vrážet do toho penize se mi taky nechce PLS DELETE Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Tak snad poradí někdo, kdo to třeba zažil, ještě to nevzdávej.. ( Jinak to skus pak prodat na Aukru na náhradní díly.. ) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Aukro učet nevlastním tak že prodej nepřicházi v uvahu v dnešní době už stejně asi nikdo PSP nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 No tak není problém si aukro účet založit, před 14 dny si ho zakládala ségra (16 let) co je v podstatě naprostý počítačový analfabet a junior účet měla založený během 5ti minut. Jinak ještě dost lidí má PSP, i když je to už mrtvá konzole, lidé jej stále kupují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Ano,protože je to legenda. Aukra se neboj, zvládneš to , ikdyž je ti 10 :D ... Skus někde pohledat psp FAT - Nic se mu nestane (Odolné stejně jako nokia 3309 ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Ano,protože je to legenda. Aukra se neboj, zvládneš to , ikdyž je ti 10 :D ... Skus někde pohledat psp FAT - Nic se mu nestane (Odolné stejně jako nokia 3309 ) :Djá jen Aukru nevěřím BTW mi 10 není krapet víc Možná to PSP budu mit opravene uvidim příšti týden Maximálně to pak nechám někomu na nahradni dily uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 No, většinou je to spíš naopak - Kupující nevěří prodejci, ale když nehceš, tak to můžeš dát na Bazoš, ale tam ti to nikdo nekoupí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) lze PSP 2004 slim se zakladni deskou TA-085 v2 Unbricknout? sorry jestli to tu někde je chci se ujistit jestli to jde ať se nesnažim zbytečně dik za odpověď Upraveno Září 14, 2013 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 ano, lze........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 ano, lze...........To je dobře jsem se potřeboval ujisti ať se nesnažím zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 pokud máš semi brick, tak stačí stáhnout recovery flasher + patřičné soubory a zmákneš to bez pandory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Do recovery menu se nedostanes ? Pri zapinani drz tlacitko R . Pokud ne tak jedine unbrick pres pandoru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) nedostanu se do recorvery Menu jedině unbrick mi zbejvá Tak PSP je uspěšně unbricklé nakonec jsem výrobu Pandora Batery riskl mužete LOCK Upraveno Únor 16, 2013 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
-Pavel-
rozsvíti se mi jen zelená dioda a pak zhasne
dělal jsem uinstal CFW 6.60
omylem jsme najel na FastRecovery
a už to bylo teď mi PSP nejde ani zapnout Jen svíti zelená dioda a pak zhasne
psp prostě nenaběhne co s tím ?
Upraveno uživatelem Jack SparrowOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.