kejsi Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) Plánujete někdo kupovat tohle zatím skvěle hodnocené jrpg? ve dvou by nás to každého vyšlo na 750,- vypadá to na supr návat ke kořenům rpg a děsně mi to připomíná dragon quest VIII z ps2 první recenze IGN: 9,4 Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 puvodne jsem si to chtel koupit,ale vyzkusel jsem si novinarskou verzi a proste uz neni to ono. Toto jrpg jako by se zaseklo v dobach FFVII,FFVIII a jak rikas dragon quest VIII. Clovek si pri tom hrani pripada uz jako pedo dedek. Samozrejme pokud te jeste ve tvem veku bavi hrat DQVIII,tak te to bavit bude. Koukni se na par playthrough na tube a uvidis. Az to bude stat 599,- tak si to koupim do sbirky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Zaseklo se v dobách FF VII ? híí, to je moc dobře :-) Tohle PS3 a mé Já rozhodně potřebujeme.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 tak treba me vubec nelakaji hry jako Dark Souls a podobne...ja chci taky nekdy hrat klidnou hru s barvickama, kouzelnym svetem, priserkama, supr pribehem a vsim, co melo ff9 a zrovnna dq8...z te hry uplne číší radost a nadseni, s jakou ji tvurci delali <3 ale pujdu do ni, az trochu spadne cena 750,- za slot je i tak docela hodne, uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Tak co, uz to nekdo gembli? Premyslim, jestli sosat, jestil to bude stat za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Delete chybného příspěvku. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 no dyt to jeste nevyslo na PSN...nebo nekomu uz jo? stat to za to bude urcite :D ja pockam jestli mi koupi slot moje gf k narozeninam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 tak mám odehráno cca 6 hodin a moc se mi to líbí, trochu mě mrzí systém načítání arén a taky bych uvítal gambit priority s ff 12, ale jinak supr, nádherná grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa Kulicka Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 ...nedalo se odolat. Zatím nahráno jen pár hodin (momentálně má přednost DLC k Dark Souls - přes to vlak nejede) a velká spokojenost. Podařilo se mi dokonce i před týdnem zázrakem sehnat wizards edition za super cenu - v Alze zjevně netušili, že tuhle edici už skoro není možné sehnat a když ano, tak se vyvažuje zlatem. Vzhledem k tomu, kam se šplhají její ceny na eBay ještě pořád přemýšlím jestli ji rozbalit nebo prodat. Zatím vede střední cesta - nerozbalovat a neprodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Jenže evropska wizards edice je totalni aušus oproti te americké :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa Kulicka Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Jasně US verze je lepší, v EU verzi chybí mince, cd se soundtrackem a pár kartiček. Nicméně to hlavní - knihu obsahují obě verze. Navíc Alza tu EU verzi prodávala za cca 1700 Kč - což je podle mě OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Taky jsem sehnal WIzards edici , za 1800 na originalky.cz , a presne jsem si rikal , jaktoze tam neni sakra soundtrack :) jsem si to tu nemel cist , amerikani jedni :-) Jinak ze hry jsem zatim nadseny , tohle mi tu chybelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 nemate nekdo volny slot na prodej? (snazim se prodat hitman: absolution a kopit tohle, ale nedari se mi:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Kolik za toho Hitmana? Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.