silver Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Ahoj , kdžy jsem doma a hraju tak jsem stejnak napojenej ze sítě ale i s baterkou... Moje otázka zní jestli se baterka neníčí když ji nabijím ale zároven si ntb bere energii ... Mam baterku vyndavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Samozrejme ze se nici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Vždy platí pravidlo opakované nabíjení = snižující se životnost baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Ale taky není dobrý baterku vyndat a nechat ji dva měsíce jen ležet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 silver: Nevím jakou máš značku notebooku ale u mojeho Lenova, si mohu v Energy managementu nastavit "optimální živostnost baterie" -Profil baterii vybije na optimálních 60% kapacity a přestane ji nabíjet, udržuje ji tak v optimálním stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 přesně tak, máma to má taky,tak jsem ji to tam nastavil a pohoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Leden 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Msi!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Ale taky není dobrý baterku vyndat a nechat ji dva měsíce jen ležet ;) Tak ja mam notas MSI CR700X 17,3" uz vyse 3 roky a este nesiel na bateriu ani sekundu :D pouzivam ho iba doma na siet a hned po rozbaleni isla bateria do krabice :D Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Leden 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Ja si ten notak beru skoro denně do školy takže baterku využívám denně.. ale doma si to nechám na síti teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 ked budes mat po baterii, tak kupis novu :D http://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?shopGroupId=34512279#/shopGroupId/34512279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
silver
Ahoj , kdžy jsem doma a hraju tak jsem stejnak napojenej ze sítě ale i s baterkou... Moje otázka zní jestli se baterka neníčí když ji nabijím ale zároven si ntb bere energii ... Mam baterku vyndavat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.