Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosim o radu

martin.nebuchla

Otázka

ahoj chtel bych vas poprosit o radu a to. nechal jsem si vymenit hdd kd v ps3 najdu informaci o velikosti disku?dalsi otazka koupil jsem krizeny kabel pripojil notebook k ps3 do slozek pro zdileni jsem nakopiroval video v ps3 to video vidim ale kdyz dam prehrat jen cerno ale nic se neprehraje co s tim?a dalsi vec jak prekopiruji videa a soubory s notebooku do ps3 a kam?chtel jsem si nazdilet internet jelikoz mam jen od t mobilu tu flesku tak nemuzu mit routher ale i to je problem nastavit pripojeni prec notebook taky nejaka rada?a posledni mate nekdo zkusenosti s ps3 move?ma cenu to dokupovat ?nas hraje vzdy vic takze to by me cekaly 2x Pohybový ovladač PlayStation Move+Navigační ovladač PlayStation Move Sub Controller plus kamera a dobijeci stanice a to je cena kolem 3500 plus nejake hry,no asi to je novinka tak je cena vysoko no pokud mate zkusenosti rad si je poslechnu dekuji a mejte se snad mi nekdo odpovi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

java runtime by ti to mohla vyřešit http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/ostatni/java-2-runtime-environment/?g[hledano]=java&g[oz]=1.7.0.11&g[up]=32-bit je tam jak 64 tak 32 bit.

hele ja mám Dm 8000 HD a no je to zbytečnost stačí bohatě obyč HD sat.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak tu javu aktualizuj, co se tyce tech HD boxu tak pokud chces aji z nahravanim tak to uz stoji vice ohledne tech sat si projdi nejake ty CZ a nebo sk fora co se tim zabyvaji tam ti poradi odbornici, ja jsem uz snema skoncil :cheesygrin: Jen bycha na Aurko ten HD sat nekupoval ....

Odkaz ke komentáři

• 0

V PS3 servru nastav IP serveru to je IP tveho notesu najdes ho ve spravci zarizeni mistni sit jak kouknes na vlastnosti a melo by to byt asi 192.168.1.100 pak dole zvole Playstation3 a ulozit v dalsi zalozce dole si zvolis co chces sdilet, jak zvolis slozku nebo disky pak ulozit a reset PS3 serveru. Na PS3 nic nenastavujes jen jak se ti to spoji najedes do videa vyhledat server on by se ti tam mel zobrazit a pak kopirujes co kde chces prez PS3 do PS3.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak jak uz mi jede ps3 server uz to mam preple v cestine sdileni je tam nastaveno vsechyn disky co v nem mam jeste nastavit a kde??a nevim kde najdu v notasu mou ip adresu

a kam to mam zadat mam to preple uz do cestiny je tam nastaveno sdileni vsechny disky,co a kam mam zadat ¨?a jak se s tim pak pracuje?v ps3 kdyz je ps3 server zaplej v notu tak pak vidim vsechny slozky'?

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

• 0

jdi do nastavení transkodovani vyber MEncoder je tam nastavení titulků, tak v kodovani titulku vyber cp1250 /*windows východoevropské a pojedou ti české znaky určitě nech vybrané maximální množství jader procáku. Bez zaplé PS3 se v tom nerýpej až když v PS3 nenajdeš ps3 media server pak se v tom rýpej server ti muže ukazovat že nic nenalezl ale v PS3 ho vidíš

Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj komunikace ps3 noteboooku konecne ok rady zabraly jen se chci optat prehraje mi to vse najedu na disku c na slozku kde mam filmi ale porad se mi tam zobrazuje i slozka trasnkode a v ni jsou ty same filmy co ve slozce filmy pokud jeden smazu ze slozky filmy tak se smaze i v te transcode na zacatku a konci nazvu transcode jsou krizky co to je?to si vytvari ps3 tu slozku?v pc ji nemam a v ps3 nelze smazat jen kopirovat da se to odstranit nebo je to normalni?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu