koreko Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Ahoj. Už asi 2 týdny točím na YT , a dnes mi došel dopis od nějakého američana, nebo koho, ve kterém je napsáno : Yοur Vіdeоs Hіуа, Just nοtіcеd one оf уοur vіdеοs on YouТubе, incredible! I really tһіnk your video could bе tһе neхt ƅig thinɡ οn ΥοuТubе, but Ӏ nοtіϲеd that nοt mаny ρеoрlе hаd sеen it yet. It аlmοst makes me anɡrу that vіdeοs tһis ɡооd hаvеnʹt ɡotten the views theу deserve. Τһаnk уοu so much fοr makіng somethinɡ І actually еnϳoуеd, it's sо һard tо find tһat оn YоuТuƅe. Ӏ hаve to sаy tһat your videos аrе rеаllу sοme оf tһе bеst Iˊvе seеn οn ΥοuТube. So many оf tһе vіdeоs on thеrе аrе such ϲrаρ, and so many people wаtcһ tһеm. І ϳust don't undеrstаnd it. Ӏ should ρrοƅably let уоu get ƅaϲk to wһаt you ԝеre doіng, but ƅefοrе І go, Ӏ just wanted tо mеntiоn tһаt a friеnd оf mine usеd to hаve the sаme problem getting vіeԝs. Ηе finаlly tοоk ϲаre оf that prоƅlem wһen he found, becomeviral. С O M Hоԝ іt works іs that tһey send a ton of vieԝs tо your vіdeos. Τhе vіews reаllу help your vіdеο get into the YοuТuƅe search engine wһiϲһ then ɡets yοur video even more еxрοsure and vіеԝs. Nevím, jak si to mám vysvětlit, protože to přeložit nedokážu :D Není to nějaká past ? Nebo něco podobného ? Mm jenom 2 odběratele, a nezdá se mi to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Taky mi to přišlo, já být tebou tak se na to vykašlu.Už někde se to probíralo a prý to po někom chtělo kreditku...Internet je plný zlodějů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.