Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ISO na PSP a FW 5.03 a 5.55

LucyK

Otázka

Prosím o radu, procházím to tady již druhý den a stále si nevím rady, linky, které nacházím jsou již třeba i nefunkční. Mám 2 PSP. Jedno s FW 5.03, se základní deskou 8C,na kterém by měl fungovat pro hraní ISO her ChickHen, ale nemohu najít nějaký nejnovější, nebo případně něco jiného co by mi umožnilo hry hrát bez nutnosti "nahození" po každém vypnutí PSP.

Druhý PSP je FW 5.55, se základní deskou 8A.., k tomu zase pořád čtu, že upgrade ani downgrade není možné, ale šly nám už na něm spousty her dokud syn vše z karty nevymazal. Bohužel nevím co s ním teď a nedaří se mi najít řešení.

Byl by někdo tak hodný a poradil mi? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Všechno co nacházíš je staré už minimálně dva a více let. Dnes již dávno neplatí, že by nešel nějaký downgrade či upgrade, nebo, že by nešel některý fw flashnout, atd. Již dávno existují jednoduché metody jak flashnout jakýkoliv nový firmware PSP. Co se týče toho staršího PSP, s fw 5.55 tak nejlepší a nejjednodušší je updatovat firmware na nejnovější fw 6.60 (sežene se na oficiálních stránkách Sony) a pak si tam nainstalovat CFW 6.60 PRO C CIPL pomocí tohoto návodu http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 . A na to novější PSP s fw 5.03, je nejjednodušší updatovat na fw 6.20 ( http://www.multiupload.nl/KVK57RQB0L odsud stáhnout ten firmware) a pak tam nainstalovat 6.20 PRO C Permanent pomocí již výše zmíněného návodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu