Daxter Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Moc pekne stranky, ale ty pravopisne chyby to tam kazi :( JJ, já vím, čj mi nikdy moc nešel, ale za chvíli se vrhnu na pořádnou korekturu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaFi87 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Super hra. Dneska sem jí vzal domu a jednim tahem sem zhltnul 13 kapitol. Opravdu doporučuji. To Daxter: ty stránky docela ujdou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Tak,už to jedu počtvrtý,ale jen pro to abych to udělal i na ten crushing,jediná trofej která zbývá do získání Platinumky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 taky to ted jedu a musim rict ze oproti hard celkem prituhlo, kolikrat staci dva zasahy a jdes k zemi, no ale platinum je platinum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robbo Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zdravím nemužu udělat v Uncharted natáčení těch velkejch 4 soch podle toho kompasu či co.Poraďte někdo nebo přijdu o nervy,jak je natočit.Díky marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Já je otáčel dokud to nebylo dobře.. Ale vím že sem na to nějak přišel jak by to mělo bejt.. jen se mi nedařilo to tak natočit.. Jak to máš v tý knížce.. V tom pořadí na sebe mají koukat nebo tak nějak to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zdravím nemužu udělat v Uncharted natáčení těch velkejch 4 soch podle toho kompasu či co.Poraďte někdo nebo přijdu o nervy,jak je natočit.Díky Kdyby sis uz vazne nevedel rady, muzes to zkusit podle videonavodu (usek se sochama je v 8. minute): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 s touto hrou sem zatim nemel zadny problem az ted jsem v nejakem chramu ci co a sou zde ty ctyri sochy podle toho denicku je tocim ale stale nic prosim o radu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Tak je podle toho deníčku toč dál, proboha, vždyť je to úplně primitivní. V tom deníku máš u klaždé sochy písmeno, které značí svě tovou stranu ( sever, jih, východ, západ - N, S, E, W). Podle toho ty sochy otočíš. Teda pokud si správně pamatuji. Ale je to příšerbně jednoduché, zvládne to i malé dítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Tak jsem tuto hru dnes dohral do konce a nebal bych se tvrdit ze je to nejlepsi hra na PS3 co jsem hral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Jo jo, je to suprovní hra, už jen ten příběh je 100x lepší než v dobrodružných filmech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Funguji vam trofeje na uncharted? Ja mam dohranou celou hru ve hre mi to ukazuje plno torfeji ale kdyz se kouknu v menu na trofeje tak to pise 0% nevite jak je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Funguji vam trofeje na uncharted? Ja mam dohranou celou hru ve hre mi to ukazuje plno torfeji ale kdyz se kouknu v menu na trofeje tak to pise 0% nevite jak je to mozne? Hru musis hrat od zacatku, aby se trofeje zapocitaly, jinak po splneni ukolu dostavas jen medaile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Hru musis hrat od zacatku, aby se trofeje zapocitaly, jinak po splneni ukolu dostavas jen medaile. Ted te nejak nechapu ja hru hral uplne od zacatku, pote ji az do konce dohral :D, a pak se mrknul na trofeje ve hre ukazuje v PS3 menu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Ted te nejak nechapu ja hru hral uplne od zacatku, pote ji az do konce dohral :D, a pak se mrknul na trofeje ve hre ukazuje v PS3 menu ne Jeste nez byly trofeje, hra mela jako odmenu za splneny ukoly medaile. Pokud jsi hral od zacatku hru i s patchem pridavajici podporu trofeji, nevim kde je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dindy Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Cus chtel bych se zeptat co potrebuju k pripojeni na net abych moh hrat hry po netu, wifi doma mam a nwm jestli na to potrebuju router nebo proste neco .. Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HelleR Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Chtel jsem se zeptat majitelu nebo nekoho kdo hral uncharted plnou verzi jestli je zde vyber jazyku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Tuto hru jsem dohral a nevšiml jsem si že by tam byl výběr hazyků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Mně se zdá, že v možnostech to je;). Ale PS3 už nemám, tak nemůžu vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zatím se mi podařilo zjistit že tam je 11 jazyku(jaspoň tak bylo u dema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 v ps3 eu verzi je výběr docela dost jazyků, teď to mám právě spuštěný. Je tam co do mluveného slova angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština, portugalština, holandština! Dále co se týče titulků tak je tam ještě navíc možno zapnout dánštinu, finštinu, norštinu a švédštinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indycz Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravim, chtel bych se zeptat jestli uz nekdo vyresil ten problem s trofejema? Mam stejny problem jak tu psal uz nekdo vyse. Hru mam dvakrat dohranou a trofeje zadne a dokonce po dohrani na Hard neni moznost hrat na tu nejtezsi obtiznost. Ten patch co pridava trofeje do hry jsem stahnul jeste pred prvnim hranim. Myslite ze jedina moznost je cely to smazat a hrat uplne odznova? Dost me to stve :( dik predem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 takze super hra konecne jsem ji koupil a dohral.muzu rict ze bomba.lepsi jak dvojka.hlavne ty mutanti jak vas napadaj to je super.jsem jse konecne u hry po dlohe dobje opet bal.super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.