Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Zdravim, chtel bych se zeptat na par otazek. Vlastnim BTF 3 zakladni verzi. Pri hre v Multyplayeru mam na vyber pouze z 9map. Pri prohledavani serveru je na vyber i z dalsich map jako gut of oman a dalsi ktere jsou ovsem zamcene. Chapu to spravne ze jsem dal za hru 1500kc a muzu hrat jen 9 map a z toho snad jen 4 kde se necha litat? Co musim udelat pro to abych mohla hrat i jine mapy?Pomuze kdyz si za dalsich 1200kc koupim CD premium.ma to nejale vyhody nebo jsou to jen vyhozene penizky? A jeste jeden dotaz.Kdyz nastoupim do vrtulniku ci tanku tak uz nemohu strilet s kulometu.prepnu na zbran a strilim na prazdno jako by nebyli naboje. A jsou nejake servery kde hrajou cesky hraci ? Dekuji za vase odpovedi. Zavislak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Hele premium se vyplatí sám ho mám hned jak strčíš do konzole tvuj battle co máš tak tam nahraješ ten premium reedem code ( stáhneš všechny dodatky tušim že 4 a hned máš o 16 map víc ;) sou tam i doble points a máš skiny na zbraně apdbn.... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Dekuji za reakci. Budu to duverovat a hned si ji jedu koupit.jen jsem ji asi mel koupit hned a usetril bych. Jen nevim co je dablpoints a skiny na zbrane. A nevis jeste prosim to proc mi nejde to strileni kdyz prepnu zbran v tanku nebo vrtulniku. A proc ve stihackach nemam rizene streli jako na pc ale jen kulomet. Dekuji za tvuj cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 (upraveno) Double point= jednou měsíčně máš 1tejden, kdy za hru dostaneš +body ( řekněme, že dohraješ conquest a máš 9500 a ted dostaneš se všema blbostma třeba 15000) Skin máš toto ( http://battlefield.play4free.com/en/forum/archive/index.php/thread-68851-79.html ). Stim střílením nevim jedině, že bys měl nízký level jako je v nějakejch hrách. Nebo stema mapa můžeš koupit samotný packy jako je back to karkand nebo aftermath adlš... Upraveno Leden 20, 2013 uživatelem remarkcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 s tim strileni strilenim nwm ale s tema raketama u stihacek ty si musis odemcit, odemcou se ti az budes mit urcity pocet bodu u stihacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Koupim uz ten premium. Ono mi to strileni driv slo ale ted vlezu do stihacky nebo tanku a dole mi to napise nejakou vetu a v te je BAN CANON. na to asi nikdy neprijdu:( uz je to tak tyden. Je mozne si nekdy spolu zahrat.ted jedu koupit to premium.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Hele zahrát si určitě můžem, jinak zkus jinej účet a vyzkoušej jestli ti to nejde všude nebo jen u jedoho účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 kdyz jsem napises celou tu vetu tak ti treba pomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 s tim strileni strilenim nwm ale s tema raketama u stihacek ty si musis odemcit, odemcou se ti az budes mit urcity pocet bodu u stihacek tak to asi nikdy neotevru protoze kulometem na stihacce nikdy nic netrefim. a to uz mam nalitano dost hodin z pc a i tady. jeste nikdy sem netrefil stohackou na ps3 ani stodolu. budu zkouset teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 ted jsem se vratil z obchodu a prinesl si btf 3 premium. vlozil jsem to domasiny a zapla se mi uplne klasicky hra. nic navic. jak to muzu nainstalovat. to musim tu puvodni nejak smazat ? doufam,ze jsem ty penizky nevyhodil zbytecne. dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Najed v BF3 menu na store .... dej Troju.. (Reedem code) kterej bys měl mít v krabičce od premia ....... pak budeš muset dostahovat ty dlc každý má cca 2gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 mam ted doma dvakrat btf 3 kazda stala 1200 a furt jen devet map :( ..nevite kde najdu on -line manula ke hre jak pisou na obalu. v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 uz zadavam cod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Musíš si stáhnou dlc aby se ti otevřeli ty věci....!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 asi jsem retard . kod jsem zadal . ted stahuju expansion pack ( obsahuje 4 polozky ) tim by to melo byt kompletni.ale vypadato ,ze si zahraju az vecer nez se to stahne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 predpokladam ze to dlc jak pises jsou ty 4polozky v expansion packu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 No ty dlc jsou 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolik Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Tak snad jsem tu udelal dobre. Jen jsem jeste ted zjistil ze kdyz hraju tak se zastavi stahovani. Co budu delat do vecera.se tu unudim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Udělej si new účet někdo mi říkal že můžeš na jednom hrát a na druhym přitom stahovat (ale nejsem si jist) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Zdravím. Poradil by mi někdo prosím. Z neznámého důvodu a z ničeho nic, nemůžu v BF3 v multiplayeru vyhledat žádný server. Vždy to napíše že vyhledávač servrů selhal-failed. Filtry mám všechny na any, nic jsem nenastavoval. Prostě nechápu!! Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 mě se tohle stávalo, když jsem měl zaplejch více filtrů k vyhledání serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 reset filtru na default nepomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 zdar. reset filtru nejde (nikde tato moznost neni). zkousel jsem ty filtry ruzne upravovat, menit. ale nic! stale failed!! je to pekne nahov.no nejhorsi ze nechapu proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 divný. http://oi61.tinypic.com/33yryhu.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 divný.http://oi61.tinypic.com/33yryhu.jpg .. a všiml jsi si, že je to sekce PS3 :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.