Alex0h Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Lidičky prosím Vás, potřebuju radu, rád bych si zahrál online na xku, reglej na jqe360 jsem, proleťel jsem si nastavení na xku a nevím v čem už ten problém je. UPnP jsem zkousel prepinat na xku stejně tak i na routru, problém se mi nevyšešil. Zkoušel jsem i různý porty, co jsem se tady dočetl, ale taky nic. Pustím link a vždy se mi vyhodí hláška "plugin update required to connect to link". Aktualizace jsem si zkoušel stahovat, momentálně na GOW:J mi to žádný aktualizace nestahuje. Jestli se najde nějaká spásná duše, která mi pomůže budu rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 PLUGIN update.. musíš nainstalovat poslední verzi FSD a LINK... ještě ti to píše v čem je problém -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 PLUGIN update.. musíš nainstalovat poslední verzi FSD a LINK... ještě ti to píše v čem je problém -_- Jedna OT otázka : v novym fsd je pry implementovan xbslink na hraní online - nikde to nevidim,neví někdo? Díky a sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 (upraveno) To xvostokx: Dikas už jsem to podle tebe vyřešil, nicméně se mi vytvořil další snad už menší problém. Teď už se mi zobrazí místnosti na Linku, ale nemůžu se připojit nikam zrovna u GOW:J se nemůžu připojit, tak nevím, jak nato. Jiné hry jsem ještě nezkoušel. Nevím jestli je problém s TU, ale když si to dám stáhnout, tak nic netahá. Upraveno Březen 19, 2013 uživatelem Alex0h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Kdo má zájem o hraní online s CZ a SK komunitou regnete se sem : http://xbslink-online.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 tak po updatu mi Link taky nejde ani v nabídce ho nemám místo něj je možnost na Live.zkoušel jsem i přeinstalovat FSD plugin a nic :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 může bejt problém s TU nebo problém s porty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 může bejt problém s TU nebo problém s portyTo pochybuji po zmáčknutí střed.tlačítka xboxu vubec není možnost na Link je tam Join Xbox Live :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 (upraveno) Tak máme rozdílné problémy, ale oba si nezahrajem online :D Mně najedou místnosti na linku, nicméně se nikam nemůžu připojit:X ve hře jako takové se mi žádné místnosti neobjevují. Ještě mě napadá, že bych mohl vynechat router a zkusit napojit do konzole síťovej kabel, třeba se mi to už bude zobrazovat. Upraveno Březen 21, 2013 uživatelem Alex0h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 přidám se mám problém s připojením hry normálně vidím (zkouším Black Ops 2) ale nejde se napojit do žádne z nich Unable to join game session Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Ok vyzkoušel jsem pár věcí žádná změna akorát jsem zjistil to že když hru založím já tak se lidi normálně připojí ale když se chcu já připojit tak nic =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Já jsem zkusil napojit síťovej kabel a už mi to nevyhledalo na linku nic, ale napsalo mi to "corrupted user data received. Please try again" Po opakovaných pokusech mě to nikam nepustilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Takže jsem měl stejnej problem jako ostatní... Nebylo možný se připojit,nenačetly se mi dlc mapy do Bo2.a navíc v title updatech jsem mel zaškrtlé všechny- což teda vůbec netušim jak je to možný... Odinstaloval jsem všechny TU a znova je nainstaloval,poslední potvrdil a vše je ok.... Jinak u ostatních her problem nemam,pouze BO2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Tak máme rozdílné problémy, ale oba si nezahrajem online :D Mně najedou místnosti na linku, nicméně se nikam nemůžu připojit:X ve hře jako takové se mi žádné místnosti neobjevují. Ještě mě napadá, že bych mohl vynechat router a zkusit napojit do konzole síťovej kabel, třeba se mi to už bude zobrazovat.No já si nezahraju určitě pořád mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comandsk Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Daju sa cez to hrat aj arcade hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 pokud by měla arcadová hra system link, tak by to šlo, jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) pár rad pro všechny: 1) aby jste mohly hrát přes system link, použijte ETHERNETOVÉ připojení, žádná wi-fi 2) mějte VŽDY aktualizované FSD 3) při kopírování her do XBOXU nemazejte systemupdate 4) při stahování TU ho nechte nečinně stahovat - hrozí že se nestáhne celý... 5) pokud máte dobře nastavený login na JQE360, budete mít u avatara nápis SYSTEM LINK PATCHED 6) pokud někdo má FAIL při UPnP, nedělejte si z toho hlavu, nepůjde Vám akorát založit hra, ale do hry se k někomu vždy napojíte (pokud nejste připojeni na nechráněné DNS, nebo nemáte veřejnou IP adresu, vždy budete mít FAIL) 7) s uživatelem Alex0h jsme přišli na další problém - hry extrahujte ve formátu pro RGH, tzn. všechny programy kromě ISO2GOD... to je takový základ.... Upraveno Březen 25, 2013 uživatelem rwmmike porty; další problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fioxur Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Mě to přes wifi jde? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 dobře, já to nikdy nezkoušel, ale všichni všude píšou, že jen přez ethernetový kabel... Mě to přes wifi jde? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Mně to nejde tak ani tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Mně to nejde tak ani tak :DTo mě HUDu mě zmizel uplně a FSD plugin mi to nenačte vůbec tot vše od Aktualizace FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 HA stal se asi zazrak, uz mi to nacetlo mapu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) Ale lagy hrozny :X Tak radost asi předčasná, už mi to zas nejde :O Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem Alex0h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 jen takova malickost, 1)aby běžel novy plugin musi byt verze dashboardu aspon 15...... . 2) pro hrani black ops 2 po LINKu nesmi byt zapnuty poslední TU 7, ale TU6, jinak to nenajde žádnou založenou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Tak uz jsem to zase roozjel, menim porty a nejakym zazrakem to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.