rwmmike Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 co lžeš už ti to frčí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 jj nakonec to jde:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 jen takova malickost, 1)aby běžel novy plugin musi byt verze dashboardu aspon 15...... . 2) pro hrani black ops 2 po LINKu nesmi byt zapnuty poslední TU 7, ale TU6, jinak to nenajde žádnou založenou hrua nevíš dá se to nějak vrátit zpět když sem to updatoval a plugin nefunguje-na upravu dasboardu si netroufám (mám 14xxxxx)nerad bych si pod.lal RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 všichni už dávno jedou na TU8 jen takova malickost, 1)aby běžel novy plugin musi byt verze dashboardu aspon 15...... . 2) pro hrani black ops 2 po LINKu nesmi byt zapnuty poslední TU 7, ale TU6, jinak to nenajde žádnou založenou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 pár rad pro všechny: 1) aby jste mohly hrát přes system link, použijte ETHERNETOVÉ připojení, žádná wi-fi 2) mějte VŽDY aktualizované FSD 3) při kopírování her do XBOXU nemazejte systemupdate 4) při stahování TU ho nechte nečinně stahovat - hrozí že se nestáhne celý... 5) pokud máte dobře nastavený login na JQE360, budete mít u avatara nápis SYSTEM LINK PATCHED 6) pokud někdo má FAIL při UPnP, nedělejte si z toho hlavu, nepůjde Vám akorát založit hra, ale do hry se k někomu vždy napojíte (pokud nejste připojeni na nechráněné DNS, nebo nemáte veřejnou IP adresu, vždy budete mít FAIL) 7) s uživatelem Alex0h jsme přišli na další problém - hry extrahujte ve formátu pro RGH, tzn. všechny programy kromě ISO2GOD... to je takový základ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex0h Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Jo dále jsme došli k tomu, že jde hrát i po wifi, zřejmě kvůli nejnovějšímu updatu FSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 nechal jsem si zřídit veřejnou ip, takže od teď mohu zakládat hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 pár rad pro všechny: 1) aby jste mohly hrát přes system link, použijte ETHERNETOVÉ připojení, žádná wi-fi 2) mějte VŽDY aktualizované FSD 3) při kopírování her do XBOXU nemazejte systemupdate 4) při stahování TU ho nechte nečinně stahovat - hrozí že se nestáhne celý... 5) pokud máte dobře nastavený login na JQE360, budete mít u avatara nápis SYSTEM LINK PATCHED 6) pokud někdo má FAIL při UPnP, nedělejte si z toho hlavu, nepůjde Vám akorát založit hra, ale do hry se k někomu vždy napojíte (pokud nejste připojeni na nechráněné DNS, nebo nemáte veřejnou IP adresu, vždy budete mít FAIL) 7) s uživatelem Alex0h jsme přišli na další problém - hry extrahujte ve formátu pro RGH, tzn. všechny programy kromě ISO2GOD... to je takový základ.... nevím jak to mám chápat pokud používám ISO2GOD tak to nemusí fungovat no mě to funguje ale jen tak že založím a někdo se napojí ale napojit k někomu se nemužu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 zkus to přes xbox image browser a uvidíš, že se ti půjde už i k někomu připojit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 zkus to přes xbox image browser a uvidíš, že se ti půjde už i k někomu připojit ;) No to se neboj že bych to nevyzkoušel žádná změna se nekoná ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenDwarf Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Mám uplně stejnej problem jaklo mafian muzu zakladat ale nikde se nepripojim, testy mi vsechny prosly nechapu kde mam chybu psal jsem aji na suport FSD ale taky mi nikdo neporadil. a program na hry pouzivam Xbox iso extractor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Mám uplně stejnej problem jaklo mafian muzu zakladat ale nikde se nepripojim, testy mi vsechny prosly nechapu kde mam chybu psal jsem aji na suport FSD ale taky mi nikdo neporadil. a program na hry pouzivam Xbox iso extractor. Je to beta je tam hodně chyb a myslím že todle je jedna z nich ! jinak ano zkoušel jsem několik programů mezi ně taky patří iso extractor nebo image browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenDwarf Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 No tim bych si nebyl tak jistej ono je to pry problem castecne s ISP pry, videl uz tam par topiku ale resili to zmenou routeru nebo ISP, nebo ze jim ISP neco povolil no fakt nevim co ani oni to nevedeli a pak uz jim to frcelo ale ISP vazne kvuli tomuhle menit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 podle mě to bude akorát nějaká blbost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenDwarf Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Kdyby to byla prkotina tak si myslim ze by na to mel nekdo rychle reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Kdyby to byla prkotina tak si myslim ze by na to mel nekdo rychle reseni Ono je docela těžké to udělat spolehlivé a 100% funkční jako např tungle ! co si pamatuju tak eště do teď pracuje hamachi s ♥♥♥♥mi pingy lagy a vůbec nevyhledání her atd a jsem rád že se vůbec na něčem takovém pracuje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 mimochodem máte vyplý devlink a zaplý ping patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenDwarf Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Ja ano, docela by bodlo kdyby byly u toho LiNKu nejaky logy o tom kde je problen no bohuzel nic takoveho jsem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 1.Are you using the default skin ? 2.Are you using the most recent kernel and dashlaunch ? 3.Did you cold boot (power console completely off and then back on again) ? 4.Have you tried deleting the plugin, cold booting, then re downloading the plugin update and cold booting again ? 5.Have you checked settings to make sure LiNK is enabled ? 6.have you tried re linking your console with your JQE360 account ? 7.Have you installed the missing avatar/kinect data ($SystemUpdate) ? 8.Have you checked your dashlaunch settings (pingpatch on, devlink off) 9.Are you running the latest TU ? 10.Are you running any other plugins? If so disable them (dashlaunch plugins like xbdm.xex) 11.Is there a space in your jqe360.com username or in your gamer tag ? If so remove it. oficiální rady od realmode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 vyřešily jsme uživatele killko.... měl problém s routerem.... pomohl přehrát firmware na poslední verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenDwarf Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Vše co píšeš jsem vyzkoušel.. navíc prostřídal jsem 2 routery a pořád to same (Asus s origo FW, potom Tomato FW, a TP-Link cislo uz nevim. vysledek stejny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 zkousel si tam udělat port forward i nastavil dmz stanici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenDwarf Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Pripojil jsem to primo na antenu (router+ antena) od providera kde je DMZ na jedno IP (klasicky je na te IP router) tak jsem tam pripojil misto routeru xbox nastavil IP, vsechny testy prosly jako vzdy a vysledek stejny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Pokavat máte zájem zahrát si s CZ a SK komunitou Call of Duty Modern Warfare 3 TDM 3v3 Tournament ale i jiné hry zaregistrujte se na : http://xbslink-online.cz/ Upraveno Březen 31, 2013 uživatelem Tonylee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janx1468624184 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Bude se přesto dát hrát i NHL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.