ventovr6 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 yoshi-no mohli by sme něco podniknout a zapařit dejte vědět co a kdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 chlapi proč některé hry mi jedou v pohodě a u některých mi to píše když dám prostřední tlačítko tak svítí červeně že potřebuju TU1 příklad u Dirt 3 a přitom TU1 mám normálně u Dirta stažený i aktvinví ?? dělá to taky někomu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Zkus najet na ten TU a rmáčknout RB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 já mám haluz asi, jak tu píšete o těch portech a UPNP, tak já nic v routeru nenastavoval, UPNP mám v Xku povolený, testem neprojdu a COD BO2 mi jede :) akorát na zombíkách nikoho nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Já s váma zahraju cokoliv kromě black ops 2 :D ty se mi ještě nepodařilo rozchodit.. ale Borderlands 2 by bylo fjan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Tak Borderlands zase nemám já.sem včera jezdil F 1 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Stáhni borderlands 2 a můžem o víkendu zahrát od začátku klidně :) skype nebo TS a jelo by se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spideyy Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 mám dotaz, zda jde takto hrát hry i přes wi-fi, nebo zda je nutné být připojený kabelem (router, popř.PC) Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cause3 Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Ano jede to v poho jak přes kabel tak přes wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Tak se mi taky podařilo to spustit,zatim ale pouze u black ops 2,ale mam problem s Title updatama... protože nemam title updaty ke hram,tak me to nepustilo skoro nikam,pouze do místnosti o 2-3 hráčích... Problem je ale že se mi neukazujou title updaty ke stažení...nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 hmmm konzoli máš asi linknutou na jqe360.com že? jinak by ti to asi nefachalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 xvostokx : jestli je to na mě - tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Ted jsem se například připojil do BO2 do místnosti plný lidí - ale až asi na 7 refresh atd.atd.... a hlavně nemám ty title updaty.. nechápu jak je tohle možný... navíc po každý hře mě to vyhodí do menu pro výběr - xbox live- system link - local ... je tohle normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 To mě to ani nepřipojí do hry a při loadu mě to hodí zpět do menu "Unable to join game" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Jo mě to dělá taky,vždycky to tak 5 minut zkoušim - refreshuju a pak tak 5-10 minut hraju.... daří se ti stahnout game updaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 tak už mi to fachá, hrál jsem asi hodinu v kuse, TU v poho akorát musim vždy stahovat před hraním ten novej znovu... http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=10135967128615 btw můj problém spočíval v nepovolenym upnp ve FSD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 (upraveno) tak už mi to fachá, hrál jsem asi hodinu v kuse, TU v poho akorát musim vždy stahovat před hraním ten novej znovu...http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=10135967128615 btw můj problém spočíval v nepovolenym upnp ve FSD :D Já ted hrál pres hodinu taky a v pohodě,když povolim upnp tak se nepripojim - mam to nějak obráceně... Kolik ti to načetlo místností? Mě jen 2..... Jinak jsem zkoušel stahovat title update (v game library Y a poslední položka) a nic se mi tam nezobrazuje.... EDIT : Koukal jsem na ten obrazek co jsi postoval,hráli jsme proti sobě - Já jsem The Geth 69 :-) Upraveno Leden 31, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 J8 mám normálkně nick vostok ale gamertag mám po minulém majiteli konzole :D Po pravdě, když zkoušim hru zapnout s TU 6 tak se nikam nepřipojim, hraju bez TU, lidí tam hraje dost tak co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Tak se mi konečně podařilo stahnout Title updaty - hurááá..Když povolim TU6 tak se mi u BO2 ukážou všechny uživatelé a mísnosti co jsou vypsáni i na stránkách link.jqe360.com....Ještě jsem zkoušel GRFS a taky to běhá... Největší sranda je,že všechny testy mam pořád na FAIL ale všechno maká :-) Přes tuhle "službu" se dají hrát pouze hry co mají system link? .... Co třeba battlefield3?....A Co třeba Forza Horizon ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Co je v tuto chvíli teda nejlepší ? XBSLink, XLink Kai nebo FSD Plugin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Co je v tuto chvíli teda nejlepší ?XBSLink, XLink Kai nebo FSD Plugin ? Po tom co jsem rozběhal FSD Plugin - tak mi to připadá hodně jednoduchy,ale lidí je (kromě BO2) málo,a her taky.... Navíc nevim,jak je to s hrama,který nemaj system link - jestli půjdou hrát atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ta hra se nejmenuje LINK pro nic za nic.. Fungujou pouze hry co maj system link.. jinak jde hrát i red dead redemption, taky sranda :) Dneska večer bych něco zahrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 No právě mám teď FSD 2.2 který umožňuje XBS nebo XKai ale nejde FSDPlugin, a když hodím FSD 3 tak mi půjde FSD Plugin ale nepůjde mi XLink Kai ani XBSLink :D Tak nevím jak dále postupovat :D Ale vidím to spíš na ten FSD Plugin když je to teď nejnovější tak se sežene víc lidí a půjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 -onefootman xvostokx: tak kdy zapaříme BO2 abych si vás hodil do friends listu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 -onefootman xvostokx: tak kdy zapaříme BO2 abych si vás hodil do friends listu :D cca za 60 minut budu online , tak můžeme něco vymyslet...Jak už jsem tu psal,tak můj gamertag je The Geth 69.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.