xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ty jo já budu hrát až večer, a ještě musim vykoumat proč mi nejde hrát s TU6, stahuju to DLC nový a zkusim update avatarů a kinect (i když avataři mi facha normoš a kinect nemám, ale prej to dělá problém.) Jinak nick mám vostoceq a gamertag radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Jedna otázka.Nemám všechny mapy do Black Ops 2,resp.jsem ještě ani nekoumal kde je stahnout a jak je dostat do xka... Poradíte?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Funguje to jako DLC :-) Stáhneš gigový DLC, hodíš do složky na internim disku HDD1/Content/0000000/ a tam do složky podle návodu (většinou je u toho readme) a hraješ.. hra si to sama nadetekuje (pokud je to ve správný složce) a pokud máš správnej TU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) Funguje to jako DLC :-) Stáhneš gigový DLC, hodíš do složky na internim disku HDD1/Content/0000000/ a tam do složky podle návodu (většinou je u toho readme) a hraješ.. hra si to sama nadetekuje (pokud je to ve správný složce) a pokud máš správnej TU :) Můžeš mi poslat do pm kde to najdu?Cod jsem nikdy neřešil,tak ani nevim jak se ty dlc jmenujou atd.... EDIT : Už jsem našel za Zippy share Revolution DLC - snad je to ono... Navíc to stahuje na free 4MB za vteřinu :-) ... Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Jj já bych taky poprosil o ten DLC kdyžtak PM.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Revolution DLC funguje pouze s TU6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 console-power.com já tam somruju DLCčka a XBLA hry od uživatele petas30, většinou do druhého dne všecko je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 console-power.com já tam somruju DLCčka a XBLA hry od uživatele petas30, většinou do druhého dne všecko je ;) jo tam sosam taky,od petase mam mraky her.. ale dlc jsem tak nějak nenašel,asi jsem koukal špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 v kategorii XBOX, tam je topic DLC/XBLA a petas uploadnul asi 300 XBLA her a pár DLC.. ale pokud něco shánim tak píšu jemu, všechno zatim zvládl :) je to borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 v kategorii XBOX, tam je topic DLC/XBLA a petas uploadnul asi 300 XBLA her a pár DLC.. ale pokud něco shánim tak píšu jemu, všechno zatim zvládl :) je to borec Už jsem to našel,ale píše mi to,že do téhle sekce nemám přístup nebo co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 musíš mít snad pár příspěvků inteligentních :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) Tak už jsem online - poradíte kam mam nakopírovat do dlc? read me jsem tam němel,tak nevim Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 to já budu doma až večer tak pak můžem zapařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Hdd1\Content\0000000000000000\415608C3\00000002\ onefootman- sem to dej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ve složce 415608C3 mám 0007000 a 000B000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 tak si tam tu složku s dvojkou udělej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 ventovr- jojo taky budu doma okolo sedmé tak můžeme něco zahrát :) ale spíš pozdějc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) Teď jsem koukal na stránku link.jqe360.com na to kolik lidí je v public room 1 v BO2 a píše to 61,mě se ukazuje 30.... jinak pokud mám porty 3072 a 3071 tak se skoro nepřipojim,ted mam 3074 a 3073 a vše ok... Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 xvostok-tak v kolik at se domluvíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudy00 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ahoj pořád to nemůžu rozeběhnout dnes jsem nainstaloval F3 v483 zaregistroval na JQE360 a skouším cod bo2 tu6 ale nevidim žádné místnosti Může mi někdo poradit kde jeste neco nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 okolo desate az :D oft- tak to zkusim večír :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ahoj pořád to nemůžu rozeběhnout dnes jsem nainstaloval F3 v483 zaregistroval na JQE360 a skouším cod bo2 tu6 ale nevidim žádné místnostiMůže mi někdo poradit kde jeste neco nastavit? zkus zmenit porty me to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudy00 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 zkousel jsem měnit porty byli fail i pass ale stejne nic,koukal sem na videa a oni pri připojení profilu mají položku system link ale ja ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ja mam vse fail,a pripojim se.... někdy to sice trvá než se mi ukážou místnosti ale jede to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) Nevíte jaké hry lze hrát přes system link ve splitscreenu? Nebo existuje nějaká stránka se seznamem her , které podporují systém link? něco jako je cooptimus... xvostokx - DLC šlape :wohow: Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.