xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) to co je na link.jqe360.com jde hrát... onefootman pošli ten link prosimtě.. doma vypadli pojistky a stáhlo se mi ♥♥♥♥♥ :D dobrý už to sosám znova :D Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem xvostokx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 to co je na link.jqe360.com jde hrát... onefootman pošli ten link prosimtě.. doma vypadli pojistky a stáhlo se mi ♥♥♥♥♥ :D dobrý už to sosám znova :D pošli mi link na to DLC nějak se mi to nedaří najít :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 pošli mi link na to DLC nějak se mi to nedaří najít :cry: máš to v pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Jdu zkusit Gears of War 3, ale na nejnovějším TU6 prý nikdo není tak zkusím popořadě projet všechny To že mi to u portů ve všech 4 možnostech píše FAIL je špatně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Jdu zkusit Gears of War 3, ale na nejnovějším TU6 prý nikdo není tak zkusím popořadě projet všechnyTo že mi to u portů ve všech 4 možnostech píše FAIL je špatně ? Mě to taky píše fail a hraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 u Gears of War 3 mi to píše že mám TU 0 a podporován je 6...přitom mám zeleným kolečkem svítícím označený TU6 ale nějak ho to nebere :-/ jinak nemám žádnou hru ve které jsou teď lidi on-line tak to nemám kde jinde zkusit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 u Gears of War 3 mi to píše že mám TU 0 a podporován je 6...přitom mám zeleným kolečkem svítícím označený TU6 ale nějak ho to nebere :-/ jinak nemám žádnou hru ve které jsou teď lidi on-line tak to nemám kde jinde zkusit :-( To sem mi taky stalo,smazal jsem tu a nahral znova a šlo to... Mamdojem že to bylo u Ghost recon fs,ja jdu ted zkusit F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Už to frčí, vybral jsem pro stažení TU to druhé uložiště a už ho to vzalo... Ale pořád jsem si GoW3 nezahrál nějak se mi nedaří najít ostatní hráče (ve hře) v Linku je mám ale tak když je jich celkem on-line myslím 10 tak to je těžko, zítra dám stáhnout BO2 tam už se najde místnost plná hráčů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 tak mělo by tam bejt pass.. je možný že v modemu je vše OK akorát to FSD neumí přečíst :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 tak mělo by tam bejt pass.. je možný že v modemu je vše OK akorát to FSD neumí přečíst :) A když nemám modem? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 v modemu jsem si povolil porty 3071, 3072, 3073 a 3074 ale jedu na 3071 a 3072 a v pohodě, ještě jsem na modemu dal u UPnP - Enabled ale nevím co to je, ale viděl jsem UPnP napsané i u Linku tak říkám proč ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Hrajete někdo BO2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 ju kde si? nick passat dal sem ti tě di friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Kopíruju DLC a jdu na to.. nick radek popř v linku mám login vostoceq :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 A co založit místnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Já jsem v public room 4 ,The Geth 69 + moje slečna - Anicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Dejte sem ten odkaz s mapama do BO2, už tahám hru tak aď mám i mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Sem to topicu se nesmeji davat příme odkazy... codek: máš je v PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Já jsem v public room 4 ,The Geth 69 + moje slečna - Anicka taky public 4 a sem Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) taky public 4 a sem Petr Tak to je vtipný... To už spolu hrajem :-) EDIT : Najde se tu někdo,kdo by měl chut až vyjdou Aliens colonial marines zahrát si kampaň ve 4 lidech? Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 tak určitě já :) hele já furt bojuju s tim TU6 :( Mrknu do tý room 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 tak uz jsme spolu hrali geth :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 tak uz jsme spolu hrali geth :) Jo ja vim :D ,ale já už pak šel spát,protože jsem hrál cca 10 hodin v kuse a už jsem byl tako gumovej že ani cigárko nepomáhalo :wohow: ... Ale jinak dobrá hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Co takhle založit nový topic, který by byl čistě jen seznam hráčů tohoto System Linku ? Nic by se tam nepsalo jen by si každý napsal jeden příspěvek, kde by byl nick (gamertag), které hry s podporou SystLinku má, které by nejraději hrál, třeba v jakou dobu nejčastěji bývá on-line atd. ? Příspěvek si může každý libovolně editovat takže když by si třeba doplnil novou hru, jen by editnul, připsal by ji tam, a bylo by. Byl by pak přehled, mohli by se podle toho domlouvat nějaké bitvy, a myslím že v SystLinku jdou i přidávat přátelé (ale nejsem si jistý jen myslím že jsem tam něco takového zahlédnul) takže tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Jo ja vim :D ,ale já už pak šel spát,protože jsem hrál cca 10 hodin v kuse a už jsem byl tako gumovej že ani cigárko nepomáhalo :wohow: ... Ale jinak dobrá hra ... to já pak šel taky chrnět už sem na to neviděl,jste mi tam s Aničkou docela dávali zabrat. Jde u nějaký hry hrát kampan v cooperačním modu přes Link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.