Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TeamFSD + JQE360 = LiNK ! Hrajte stažené hry po internetu zdarma ! (není třeba PC)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
  ventovr6 napsal:
to já pak šel taky chrnět už sem na to neviděl,jste mi tam s Aničkou docela dávali zabrat. Jde u nějaký hry hrát kampan v cooperačním modu přes Link?

Jo jo byla to dobrá hra..dík. Anička se snaží ,ale je to holka no a porad ma trochu problemy s mířením ale snaží se a to se mi líbí :-) Kampaň v kooperaci myslim Ghost recon Future soldier ??? Jinak ted nedockave cekam na Aliens Colonial marines - tam pujde hrat koop kampaň ve splitscreenu přes system link...

xvostoqx - Red dead je moje srdcovka ale dodneška pořádně nechápu free roam , ale jinak proč ne....

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno (upraveno)
  xvostokx napsal:
Já asi dřív,. Jinak jak jsem měl problém že mi nešlo píchnout na TU6 servery tak stačilo otevřít jiný porty frčí to :)

Jaký máš teď otevřený?

Já mám ted porty 3073 a 3074 a nemůžu se dostat do Public Room 6 u Bo2,když změnim porty pomůže to?

Odesláno (upraveno)
  codek napsal:
A kolik jich má v tom DLC po nainstalování RevolutionPacku být ? já tam mám jen 3 nebo 4 mapy a chtělo by to vychytat ty porty pořád je s tím nějaký problém.

me tam chybí nuketown 2025 .... jo a porty to je problem... nikde jinde nemam problemy jako u BO2

EDIT : HRAJETE NEKDO BO2 ?

Odesláno (upraveno)

onefootman- hele mě to oproti BFku baví moc :) Chci si prostě zastřílet a né se ♥♥♥♥ s letadlama, tankama, autama... Mě to baví je to dobrá hra na odreagování :)

Jinak kdyby se dali porty a celkově nastavení linku měnit ve hře byla by to pecka...takhle je to fakt na dlouhý lokte

Upraveno uživatelem xvostokx

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu