ventovr6 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 colec- tak tu místnost založ já sem pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Myslím že u GoW3 jde kampaň v co-opu až pro 4 hráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Nejsem kolek :twisted: nechcete to založit vy ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Nejsem kolek :twisted: nechcete to založit vy ? :D jééé sorry sem daleko od tv tak sem na to špatně viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Hehe hoši mě se i celkem dařil ale okolo druhý ráno jsem byl už úplně jalovej tak jsem to radši zabalil.. Dneska repete ! Máte někdo red dead redemption? Tam je ten system link vynikající :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) to já pak šel taky chrnět už sem na to neviděl,jste mi tam s Aničkou docela dávali zabrat. Jde u nějaký hry hrát kampan v cooperačním modu přes Link? Jo jo byla to dobrá hra..dík. Anička se snaží ,ale je to holka no a porad ma trochu problemy s mířením ale snaží se a to se mi líbí :-) Kampaň v kooperaci myslim Ghost recon Future soldier ??? Jinak ted nedockave cekam na Aliens Colonial marines - tam pujde hrat koop kampaň ve splitscreenu přes system link... xvostoqx - Red dead je moje srdcovka ale dodneška pořádně nechápu free roam , ale jinak proč ne.... Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Free Roam je prostě o tom že si děláš co chceš :) Ale jsou tam i nějaký mody ale to je nuda, já hral s nějakejma rusama free roam asi hodinu a dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 no mohli by jsme večer dát repete ale budu tu až kolem pol 11 až mladá dokouká Dudlíkátora :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Já asi dřív,. Jinak jak jsem měl problém že mi nešlo píchnout na TU6 servery tak stačilo otevřít jiný porty frčí to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) Já asi dřív,. Jinak jak jsem měl problém že mi nešlo píchnout na TU6 servery tak stačilo otevřít jiný porty frčí to :) Jaký máš teď otevřený? Já mám ted porty 3073 a 3074 a nemůžu se dostat do Public Room 6 u Bo2,když změnim porty pomůže to? Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 já mám 3074 a 3075, včera to šlo, dneska ne tak otevřu další něaký a zkusim to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Jde nějak bezpečně zjistit jestli mi ten Revolution Mappack hra vzala ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 codekJo,treba primo ve hre... Dej create game (nebo tak nejak) a az budes volit mapu tak tam mas standart mapy a dlc mapy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 A kolik jich má v tom DLC po nainstalování RevolutionPacku být ? já tam mám jen 3 nebo 4 mapy a chtělo by to vychytat ty porty pořád je s tím nějaký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) A kolik jich má v tom DLC po nainstalování RevolutionPacku být ? já tam mám jen 3 nebo 4 mapy a chtělo by to vychytat ty porty pořád je s tím nějaký problém. me tam chybí nuketown 2025 .... jo a porty to je problem... nikde jinde nemam problemy jako u BO2 EDIT : HRAJETE NEKDO BO2 ? Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Kdybych aspoň veděl jaké porty mám zkoušet, co ty čísla znamenají, ale proč zrovna 3071 a 3072 je defaultně to nevím... Nejvíce lidí tam a největší problémy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) Taky netušim,kdyby se alespon daly ty porty menit pri stisknutí prostředního tlačítka tak to ještě beru ale vypínat hru,jít do nastavení atd.to je zběsilý.... dneska mám s cod problémy Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 ja akorat nechapu jak ta hra mohla dostat takovy hodnoceni.multak je opravdu tezce STUPIDNI.,cela hra je tak hloupa az to boli.zlatej battlefield3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) Zdá se že Link nejede už vůbec nebo tobě jede ? V xku mi to nic nechce najít a už se ani v pc nedostanu na http://link.jqe360.com/ edit: http://link.jqe360.com/ už jede ale byl nedostupný Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem codek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) onefootman- hele mě to oproti BFku baví moc :) Chci si prostě zastřílet a né se ♥♥♥♥ s letadlama, tankama, autama... Mě to baví je to dobrá hra na odreagování :) Jinak kdyby se dali porty a celkově nastavení linku měnit ve hře byla by to pecka...takhle je to fakt na dlouhý lokte Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem xvostokx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Jde Vám Link? mě to nějak padlo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Mně taky nejde Jaký je rozdíl mezi BO2 a MW3 ? Hlavně jako tady v hraní přes Link, zkoušel někdo oboje aby mohl porovnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Asi údržba :-) mě to padlo teď odpoledne tak jsem to vypl.. zase za dvě hoďky budu hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 mě to běží uplně v poho porty nastavené ty defaultní.sice u F 1 občas musím dát víckrát vyhledání závodu aby to něco ašlo jinak ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Jo mě to dneska běželo celý odpoledne a pohoda dneska mě to konečně šlo :D http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=313599213574 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.