ventovr6 Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Jo mě to dneska běželo celý odpoledne a pohodadneska mě to konečně šlo :D http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=313599213574 No hezký skore to se musí nechat :-) to se mi ještě nepodařilo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 další kolo byla obrovská bída, ty mapy z DLC ještě tolik neznám tak jsem dostal náklep :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Únor 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 ____ No pánové, tady se to ale pořádně rozjelo ... podle mě by stačilo, kdybyste na sebe hodili kontakty do PM, pokud chcete, vytvořím ještě jeden TOPIC, kde by se psaly JENOM nicky na LiNK a na Skype, abysme mohli i při tom volat ... je někdo pro ? :3 ___ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 já myslim že tu můžeme takhle diskutovat dál... :) novej topic je blbost pač všici choděj už sem.. skype klidně dáme někdy, domluvíme se tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Únor 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Skvělé vostoku ... napiš mi do PM nebo si mě teda přidejte na skype ... xxyoshixx51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Kdyby byl zájem, mohu poskytnout na hraní TS 3 s kapacitou cca 40 - 50 míst. Výhody tohoto programu jsou (pokud by ho někdo neznal), že je free a není potřeba registrace, nezatěžuje tolik systém a nepotřebujete zvát lidi do konference, ale jen se volně připojujete a odcházíte jak potřebujete. také není tak náročný na internetové připojení. A hlavně na sebe nemusíte mít téměř žádné kontakty. Jen se tam prostě scházíte. Tak pokud by byl zájem, víte kam se obrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Skvělý vědět.. ale já hraju v podstatě jen o víkendu :D tohle je spíš pro ty co hrajou každej den :) O víkendu by to chtělo třeba založit na LINKu vlastní CZ room resp EU room aby nás tam bylo dost a poměřit síly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spideyy Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Ten TS 3 zní skvěle. Určitě bych to využil. Doufám že se tady najde více lidí, co by to toho šli... Co takhle Borderlands 2? Mám postavu na 37lvl. a chystám se na DLC Sir Hammerlocks Big Game Hunt. Kdyby se našel někdo na multiplayer bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 co takhle místo novýho topicu dát na první stránku dát nicky na Link myslím že by to bylo přehlednější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 spidey, já mám na tebe nízkej lvl (24 :D :( ) jinak bych klidně dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Na co Skype nebo TS ? Jedině na domluvu ale vždyť při hře normálně headset na xku snad ne ? stojí 15,- :D Lidi jak je to s Borderlands 2 ? To si jako na singlu každý expí svoji postavičku a pak s ní s tím levelem co si vypaplal hraješ mulťák ? A jde tam jen Co-op nebo i nějaký deathmatch pro hodně lidí ? Prosím nějak mi to popiště jak to valí přes link, láká mě to stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 je to coop záležitost ale absolutně bombová ;) Mě třeba se nechce mít na uších ještě headset, radši vedle sebe postavim notebook :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 je to coop záležitost ale absolutně bombová ;) Mě třeba se nechce mít na uších ještě headset, radši vedle sebe postavim notebook :D To já si vedle sebe dát notebook nemůžu má ho zabraný přítelkyně tak jedině headset :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 A co takhle příjem hlasu nechat v repru jak je to defaultě a headset dát kolem krku nebo postavit vedle sebe ? :D mně je to šumák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spideyy Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 to xvostokx: no můžem klidně rozehrát znova...rád vyzkouším i jinou postavu, nebo klidně můžem zkusit i takhle, a uvidíme co zvládnem, a jak se budou rozdělovat expy to codek: deathmach ani capture the flag tam není vůbec, ikdyž o tom vývojáři uvažovali, pouze ten co-op, jak si popsal...prostě se jede stejný příběh jako singleplayeru, včetně vedlejších questů, ale monstra jsou silnější (taky prý hodně záleží co si navolíš v nastavení, když zakládáš novou hru v multiplayeru...ještě jsem to nezkoušel, ale myslím si, že tam navolíš přerozdělování expů, lootu atd. podle toho bude taky výsledná hra vypadat...mohli bychom klidně rozjet novou hru, jak už jsem psal výše, vůbec se tomu nebráním...určitě tě to pohltí, ta hra je strašně návyková...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Nevím no, šel bych do toho ale zase když půjdeme třeba 3, tak počítám že spolu se sejdeme tak max 2x - 3x do týdne a co mezi tím ? Někdo hrává jen o výkendu, někdo každý den... nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 to xvostokx: no můžem klidně rozehrát znova...rád vyzkouším i jinou postavu, nebo klidně můžem zkusit i takhle, a uvidíme co zvládnem, a jak se budou rozdělovat expyto codek: deathmach ani capture the flag tam není vůbec, ikdyž o tom vývojáři uvažovali, pouze ten co-op, jak si popsal...prostě se jede stejný příběh jako singleplayeru, včetně vedlejších questů, ale monstra jsou silnější (taky prý hodně záleží co si navolíš v nastavení, když zakládáš novou hru v multiplayeru...ještě jsem to nezkoušel, ale myslím si, že tam navolíš přerozdělování expů, lootu atd. podle toho bude taky výsledná hra vypadat...mohli bychom klidně rozjet novou hru, jak už jsem psal výše, vůbec se tomu nebráním...určitě tě to pohltí, ta hra je strašně návyková...) Jestli budete hrát tak bych si to dal s vámi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Já bych taky rád zkusil někoho jinýho než gunserkera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Já teda nevim jak vy ale já jsem jednu dobu pařil s kámošem Splinter Cell: Conviction po system link a to byla pecka. Taková ta coop stealt akce, při který se to bez sluchátek nedá. Ale určitě bych taky zapařil. Pokud by někdo chtěl vyzkoušet ono TS, tak IP je 46.4.44.25:16000. Dole Je room XBOX. Nikam jinam nechoďte :D Občas tam trénujou i zahraniční sekce LoL a podobně. Nemuselo by se jím to líbit a to co jsme jim slíbili je klid na trénování. Takže ideálně nastavit room jako defaultní při připojení a a je to. Víc člověk nepotřebuju. A pokud b byl problém, tak odkázat na mě a CF. A aby jsme to pohnuli dopředu. Zítra cca v 17:00 bych něco dal. Řekněte někdo co, ať jsem schopnej to přes noc sosnout a můžem se sejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 To já dám až o víkendu. A hraju Red Dead Redemption, Black Ops 2, Borderlands 2, formule jsem smazal- nuda.. :) To Red Dead mám GOTY edici takže klidně i zombíky můžem dát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 A vám už to všem čistě valí ? i Black Ops ? Mně to ještě 3 dny zpátky pořád padalo připojil jsem se max na minutu dvě a nebo mi to nenašlo místnosti. Nevím jestli se něco nezlepšilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Mě to šlape bez problémů.. jen často měnim porty pač mi to třeba spadne jednou za den a pak to na stejnejch portech nejde, tak jich mám už povolenej randál a jen to změnim :D a pa kto frčí v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Tak jo, teď jsem pařil 20minut Black Ops 2 a v pohodě, ikdyž ráno je to málo zatížené takže ještě uvidím jestli to tak pojede i ve špičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Lidi, mám problém, že když dám ve hře System Link, tak normálně najdu místnosti s hráči, do kterých se můžu připojit, ale píše mi to , že mám TITLE UPDATE 0 a přitom je mám stáhlé i aktivované, ale system link je prostě nevidí a furt píše že TU 0:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Lidi, mám problém, že když dám ve hře System Link, tak normálně najdu místnosti s hráči, do kterých se můžu připojit, ale píše mi to , že mám TITLE UPDATE 0 a přitom je mám stáhlé i aktivované, ale system link je prostě nevidí a furt píše že TU 0:cry: a jsi si jestej, že je máš skutečně aktivované? Mě se občas povedlo onen update "odkliknout" a pak mi to také psalo, že ho nemám. Nestačí ho totiž jen stáhnout, ale ještě taky musíš aktivovat ten kterej je potřeba. (pokud to tak máš, tak nevim kde je chyba :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.