xvostokx Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 nainstaul si nejnovější dashlaunch 3.06, taky mi to dělalo pomohl až update dashlaunch.. navod tu někde nejdeš a stáhneš to na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Lidi, mám problém, že když dám ve hře System Link, tak normálně najdu místnosti s hráči, do kterých se můžu připojit, ale píše mi to , že mám TITLE UPDATE 0 a přitom je mám stáhlé i aktivované, ale system link je prostě nevidí a furt píše že TU 0:cry: Mněl jsem stejný problém, pomohlo to že jsem je stáhnul na to druhé uložiště, když dám stáhnout TU tak tam mám na výběr 2 místa, aktivoval jsem to tam a je, nebo je prostě jen smaž a stáhni znova, myslím že to bude jen nějaká malá chybička...mě to takhle pomohlo. Konkrétně BO2 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Mě na to pomohlo zmáčknout RB a pak aktivovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Aliens colonial marines jsou venku - najde se někdo na coop kampaň?Dejte vědět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Tenhle víkend asi ne, jedu pro novej počítač dneska :D stažený to mám tak se někdy dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Tenhle víkend asi ne, jedu pro novej počítač dneska :D stažený to mám tak se někdy dohodneme No on je s tim stejně problem,nejsou slyšet dialogy a vojáci maj při mluvení zavřenou pusu,dělá to všem tak nevim jestli to budu vůbec hrát :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 No on je s tim stejně problem,nejsou slyšet dialogy a vojáci maj při mluvení zavřenou pusu,dělá to všem tak nevim jestli to budu vůbec hrát :cry: EDIT: Jinak si užij novýho kompa :cheesygrin::wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Jojo díky :) stejně budu zase celou noc hrát Blops na xboxu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Tyjo mně to jede jen když tam není moc lidí, to je docela smutné :D budu hrávat asi jen dopoledne jak to tak vidím... GoW3 jakž takž i večer ale BO2 vůbec :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HASANCRAZY1 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Fórum založené pre XBSlink CZ/SK komunitu. Hranie 4FUN alebo rôzne turnaje. Pripojte sa k nám na http://xbslink-online.cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk1 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 mam mensi dotaz strucne zaprve nastavil sem prihlaseni na wifi abych mel net ze no a ted nemuzu ani rozjet fsd takze pohoda musim mit povolene ty updaty a jednoduse poiste prosim postup uz se mi zase ani nenacita FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Kolik ti je?To vážně nejsi schopný se vrátit na první stranu a podívat se na ty videa?Nebo si to najít na utube, google? :X Trochu snahy, když chceš hrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomko2010 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Ahoj poradi mi nekdo jsem registrovany na JQE360 ale xbox se mi nechces pripojit nevite cim to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Jovim.Nemas zaplaceny internet, nemas pripojeny xbox k netu, spatne se prihlasujes, mas spatne nastaveny router, spatne nastaveny xbox.Neco ztoho to urcitebude.Gl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomko2010 Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 tak uz jsem se prihlasil vsechno ale nemuzu nahrat TU normalne je stahnu zakliknu at jsou zelene jak je na videu ale kdyz spustim hru a dam system link tak to pise tittle 0 a ze to jde na 3 i kdyz mam 3 stazenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomko2010 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Nevite nekdo co mam delat kdyz mi nefungujou TU i kdyz mam xbox ikonku zelenou nemam ho ve hre nacetly nevi nekdo jak bych to mohl udelat manualne nebo co stim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Nevite nekdo co mam delat kdyz mi nefungujou TU i kdyz mam xbox ikonku zelenou nemam ho ve hre nacetly nevi nekdo jak bych to mohl udelat manualne nebo co stim dik jestli používáš externí hdd a hry jsou nahraný na něm, tak na hdd nahraj fsd a přepni na něj, pak z updatuj (update stahnout na exter) a už to všechno pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomko2010 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 diki zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 tomko2010 Už je to tady nebo v jiném vláknu psané několikrát jak na updaty...trochu hledej !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 tomko2010Už je to tady nebo v jiném vláknu psané několikrát jak na updaty...trochu hledej !! :wohow: Je tu novej tak mu nedavej hned kapky :) ja se tu ptal taky na uplny kraviny 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Nojo tak já dostával kapky taky tak to chodí, na blbou otázku, blbá odpověď. Jinak je to hned na předchozí stránce (12) tak nevím jak to přehlédnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Nojo tak já dostával kapky taky tak to chodí, na blbou otázku, blbá odpověď.Jinak je to hned na předchozí stránce (12) tak nevím jak to přehlédnul. Já taky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomko2010 Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Neprehlid neslo my to protoze jsem mel problem jinde ted uz to frci normalne pomohlo mi jine tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ok, hlavně že to frčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 No tak jsem taky zkusil zprovoznit Link a i když všechny testy hlásily Fail, tak ve hře se připojím. ... Zkoušel jsem teda zatím tak 20minut GoW3 a v pohodě a 30minut CoDBO2, ale tam to čas od času hodí connection lost. Jednou to znamenalo konec hry a 3x se to pak po chvíli (do minuty) dozjelo samo a hrálo se dál. Osobně bych asi nejradši dal GoW3 Hordu, všech 50 levelů, v CoD BO2 Zombies mode (ale tam vlastně moc nevím jestli se to nějak dá dohrát, nebo co vlastně mám dělat :) ) a případně zkusil kampaň Borderlands 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.