Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP-Chyba her

FaLounX

Otázka

Zdravím, :) chtěl jsem se zeptat. Mám problém se spouštením her. Mám PSP kde je 631HEN a Prometheus ISO Loader.8) V tom chyba není. Normální ISO hry rozjedu. Ale když se snažím hry převádět z PS1 do PSP přes program psx2 tak mi při spuštění hry v PSP napíše ''The Game could not be started(80010016) Díval jsem se i na youtube jenže ti co to dělali,používali na to nějaké zkratky že vypnu PSP držím R tlačítko a načte se něco jako BIOS. Jenže u mého 3004 to nejde. Má verze je 6.31 PRO. Nemohl by mi někdo poradit co stím udělat?

S pozdravem FaLounX :bash:

Upraveno uživatelem FaLounX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No tak to je jasný :D Právě zrovna v tom HENu je chyba, protože ten totiž vůbec nepodporuje PSX hry. A vůbec se divím, že to tam máš, vždyť ten hen nepodporuje strašné množství her, je nestabilní, nejdou na něm ty PSX hry, atd. Tohle se používalo tak před dvěma lety, když ještě nebyl plnohodnotný CFW, aby alespoň něco šlo spustit (prostě taková nouzovka). Už dávno (více jak 2 roky) tu je plnohodnotný CFW, na který nemusíš mít žádný ISO Loader, který podporuje horu pluginů, všechny hry co byly na PSP vydaný, homebrew a i PSX hry a navíc verze pro 6.20 je nastálo, takže se nemusí po restartu PSP znovu nahazovat. Takže si downgradni na 6.20 http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-60-6-39-na-6-20-i-09g-update-6-10-2012 a pak si tam dej 6.20 PRO C permanent http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu