Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 nenajede

Rychlahuba

Otázka

Ahoj lidi, koupil jsem si nový notebook a hned jsem do něl nainstaloval windows 7 ( origo )..Vše proběhlo hladce, ovšem windows se prostě nenačte... ntb pořád dokola bootuje jen logo a jde se dostat max do biosu. Našel jsem na netu návod (

) a přez to mi to nejde, protože při opravě mi to napíše ve skratce toto: tato verze možností obnovení systému není kompatibilní... a nejde nic dělat. Prosím rady, jak tu mrchu konečně dát do kupy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

@maku Co mu to proboha radis za nesmysly??

1) proc by musel preformatovavat disk po prehozeni z AHCI na IDE a opacne?

2) proc by sakra daval IDE misto AHCI??! AHCI = nativni SATA mod -> IDE = emulace mnohem pomalejsi PATA!

Ty mu radis dost razantni a hloupe snizeni vykonu. Win 7 uz ma dnes v sobe drivery na vsechny bezne desky a diskove radice, takze absolutne neni duvod tohle delat. U Win XP bych pro to mel jeste nejake pochopeni (ale dost male, lepsi reseni by bylo proste nasekat do instalacky SATA drivery), ale i Win Vista a novejsich je to nesmysl.

Odkaz ke komentáři

• 0

@Anonymous_ Bral sem to podle nekterych notebooku u kterych dela problem z radicem SATA disku.

Kazdopadne bude problem vtom instalacnim DVD Win7 a hodne resi aktulani BIOS mrkni se na web vyrobce jestli neni pro ten notebook aktualni BIOS co resi nektere problemy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu