Petr Veselý Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Ahoj, prosím o malé nakopnutí. Pokoušel jsem se udělat fix Acekard2i, tímhle souborem ak2ifw_update_14_DSi_new.nds a s tímto firmware AKAIO.1.9.0 vše zdá se proběhlo v pořádku, v DSL karta normálně funguje, ale v DSiXL se po kliknutí na DANNY PHANTOM objeví hláška An error occurred... Kde jsem udělal chybu? Moc díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 jaky ma to DSi FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Jestli se nepletu, odpovidal jsem na PM (mozna opozdene) Posledni verze update souboru pro DSi/XL 1.4.4 a 3DS 4.3 http://www.acekard.com/download/ak2/ak2ifw_update_3ds43_dsi144.zip Nasleduje zaplava novych FW, takze pokud ma DSi fw 1.4.5 / 3DS 4.4 a 4.5, tak jsi momentalne totalne nahranej a musis cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petr Veselý Odesláno Leden 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Díky všem za odpovědi, s novějším update 1.4.4 už to funguje. Tím jsem odpověděl i na dotaz jaký FW mám v DSiXL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petr Veselý Odesláno Únor 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Dostalo se mi do rukou DSi XL s FW 1.4.5E Nemáte někdo info, kdy by mohl být hotový fix pro AK2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petr Veselý Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 posílám nahoru... Dostalo se mi do rukou DSi XL s FW 1.4.5E Nemáte někdo info, kdy by mohl být hotový fix pro AK2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petr Veselý Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 posílám nahoru... Dostalo se mi do rukou DSi XL s FW 1.4.5E Nemáte někdo info, kdy by mohl být hotový fix pro AK2? Acekard umřeli nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Petr Veselý
Ahoj,
prosím o malé nakopnutí.
Pokoušel jsem se udělat fix Acekard2i, tímhle souborem ak2ifw_update_14_DSi_new.nds a s tímto firmware AKAIO.1.9.0
vše zdá se proběhlo v pořádku, v DSL karta normálně funguje, ale v DSiXL se po kliknutí na DANNY PHANTOM objeví hláška An error occurred...
Kde jsem udělal chybu?
Moc díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.