Denny1106 Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Čau lidi, nějak jsem nepostřeh, že SONY vydala nový PS3... http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-new-12gb-d362548.htm Není to zbytečný když v červnu na E3, by podle některých zdrojů SONY A MICROSOFT měli představit novou generaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 22, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Všechno sou JEN spekulace. Navíc se poslední dobou mluví o roce 2014 a i to je podle mě předčasný. NEXUS 7 / Tapatalk HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 No, to bych neřekl, že je to předčasný...Myslím, že letos bude určitě nějakým způsobem nová řada konzolí představena. A pokud nebude na prodej před letošníma Vánocema, tak v roce 2014 si myslím, že určitě. Nesmíme taky zapomínat na to, že se často používá pojem fiskální rok. A ten většinou nezačíná 1. ledna a samozřejmě nekončí 31.12., takže pokud někde je spekulace o tom, že konzole půjdou na trh v roce 2013, nemusí to nutně znamenat, že to bude rok kalendářní. Ale v roce 2014 kalendářním si je tady budem podle mne moci koupit stopro. Vzhledem k tomu, jak se jeví HW specifikace by to byla za tři roky staroba. Ale na to, že by to mělo v roce 2014 zvládat pecky v 1080p a vyhlazováním. No nevím nevím. Proto se mi jeví rok 2015 jako silně nepravděpodobný. A popravdě mne to ani nezajímá, nemám ps3 tak dlouho a vzhledem k tomu, že her, co jsem nehrál je tuna a času není až tolik, tak mne ps4 bude zajímat až to tak nějak vše okusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1106 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Všechno sou JEN spekulace. Navíc se poslední dobou mluví o roce 2014 a i to je podle mě předčasný.NEXUS 7 / Tapatalk HD Také jsem si myslel, že jsou to JEN spekulace, ale pak jsem objevil tento článek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 No tak to je zajímavý. To jsem osobně zvědavej jak se to vyvrbí. NEXUS 7 / Tapatalk HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.