Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

reklamace-plna cena nebo min?

Guest 123qay456wsx789edc

Otázka

Guest 123qay456wsx789edc
Odesláno

Dal sem reklamovat psp a uz mi nekdo radil ze mam pravo po 30 dnech mam moznost chtit vratit penize ale nevim jestli kdyz jim to reknu tak jestli mi vrati plnou cenu a nebo jenom napr. 2000?sorry-uz tady neco podobnyho mam.:bash:

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Guest 123qay456wsx789edc
Odesláno
plnou cenu za co si to kupoval(resp. co mas napsany na uctence)

Dik:D a mas peknyho Avatara.:lol:

• 0
Odesláno

Pánové - nerad bych Vám pokazil pěkný den, ale tak jednoduché to bohužel není:-( Zřejmě chcete využít následující paragraf:

Kupující (spotřebitel) má právo na základě ustanovení odstavce 7 § 53 zákona č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí zboží poslat zpět prodávajícímu v uvedené lhůtě - předpokladem je doručení vraceného zboží prodávajícímu (určující je datum odeslání; např. datum doručení je 1.2., poslední den zboží odeslat tzn. např. podat k přepravě či osobně vrátit v sídle provozovny je 15.2.). Po obdržení vráceného zboží prodávající nejpozději do 30-ti dnů zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem.
Tento paragraf je však využitelný jen u smluv, uzavřených na dálku. Pokud koupíte zboží v kamenné prodejně, je jen na libovůli prodejce, zda vám vrátí hotovost.

Tak či tak, lhůta není 30 ale jen 14 dní!

• 0
Odesláno

Jasně 14 dní máš právo vrátit zboží bez udání důvodu, ale jen při koupi zboží přes internet.

Jinak tady se baví o reklamaci a tam skutečně je 30dnů lhůta na opravu, případně vrácení těch peněz, za které si zboží kupoval - plnou výši.

Můžeš na tom i dost vydělat, např - koupíš psp třeba za 9000,- (což na začátku prodeje tolik stálo), uběhne ti rok a tři čtvrtě a dáš to na záruku, že ti nefunguje UMD mechanika (příklad), když budeš mít štěstí a psp ti nestihnou za 30dnů vrátit, dostaneš plnou cenu 9000,- bez ohledu na to, že teď stojí psp pouze 4600,- Takto to je, ale samozřejmě obchodnící si na toto dávaj opravdu pozor a stane se to jednou za čas. Já třeba jednou štestí měla, ale nejednalo se o Sony.

• 0
Odesláno
Oni ale mluví o reklamaci-tam opravdu pokud do 30ti dnů nedostane zpět opravené zboží,může požadovat zboží nové,nebo vrácení peněz.
Jinak tady se baví o reklamaci a tam skutečně je 30dnů lhůta na opravu, případně vrácení těch peněz, za které si zboží kupoval - plnou výši.

Pardon - ja pro same oci nevidim:-) Tak pri relamaci samozrejme ano - nedoda-li prodejce opravenou ci vymenenou vec do 30 dnu, musi vratit plnou kupni cenu.

Jeste jednou se omlouvam za prehlednuti a tim padem za OT;-)

• 0
Odesláno
Me se taky PSP rozbilo (Spadlo na zem a nešlo zapnout) tak jsem ho dal do servisu na reklamaci. 30.den jsem tam přišel a voni že mě ho vyměnily a že mám nový. Sice jsem nedostal peníze ale zato jsem měl nový PSP FAT.

Docela jsem byl překvapenej ztoho že mě dali nový.

u opravy se muzou rozhodnout jak chtej......kdyz je to naka slozitejsi oprava daj ti novy.....ale jakmile je 31den uz muzes jit do obchodu kde si ho koupil(nebo sel reklamovat)a chtit penize.......

• 0
Guest 123qay456wsx789edc
Odesláno

jeste mam jeden dotaz:neslo by to telefonicky?:?protoze ja to tam mam 80km.:cry:

• 0
Odesláno
No sice nevim jak ale snad na to přijdu....to víš sem jen uživatel....akorát doufám že mě to půjde ....mám právě problém s mechanikou a disk se mi načítá jen opravdu zřídka!!!:-(

ne to jednoduchy........ten easy recovery naistalujes do pc......pak je to jako instalace hry.........das jenom pristup k psp a ono ti to tam nahraje co si vyberes.......myslim ze tam je este 3.03 ale das 1.50 a a hodis to pres to easy recovery tam.......pak das jenom recovery menu a spustis to

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu