Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

reklamace-plna cena nebo min?

Guest 123qay456wsx789edc

Otázka

Guest 123qay456wsx789edc

Dal sem reklamovat psp a uz mi nekdo radil ze mam pravo po 30 dnech mam moznost chtit vratit penize ale nevim jestli kdyz jim to reknu tak jestli mi vrati plnou cenu a nebo jenom napr. 2000?sorry-uz tady neco podobnyho mam.:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pánové - nerad bych Vám pokazil pěkný den, ale tak jednoduché to bohužel není:-( Zřejmě chcete využít následující paragraf:

Kupující (spotřebitel) má právo na základě ustanovení odstavce 7 § 53 zákona č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí zboží poslat zpět prodávajícímu v uvedené lhůtě - předpokladem je doručení vraceného zboží prodávajícímu (určující je datum odeslání; např. datum doručení je 1.2., poslední den zboží odeslat tzn. např. podat k přepravě či osobně vrátit v sídle provozovny je 15.2.). Po obdržení vráceného zboží prodávající nejpozději do 30-ti dnů zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem.
Tento paragraf je však využitelný jen u smluv, uzavřených na dálku. Pokud koupíte zboží v kamenné prodejně, je jen na libovůli prodejce, zda vám vrátí hotovost.

Tak či tak, lhůta není 30 ale jen 14 dní!

Odkaz ke komentáři

• 0

Jasně 14 dní máš právo vrátit zboží bez udání důvodu, ale jen při koupi zboží přes internet.

Jinak tady se baví o reklamaci a tam skutečně je 30dnů lhůta na opravu, případně vrácení těch peněz, za které si zboží kupoval - plnou výši.

Můžeš na tom i dost vydělat, např - koupíš psp třeba za 9000,- (což na začátku prodeje tolik stálo), uběhne ti rok a tři čtvrtě a dáš to na záruku, že ti nefunguje UMD mechanika (příklad), když budeš mít štěstí a psp ti nestihnou za 30dnů vrátit, dostaneš plnou cenu 9000,- bez ohledu na to, že teď stojí psp pouze 4600,- Takto to je, ale samozřejmě obchodnící si na toto dávaj opravdu pozor a stane se to jednou za čas. Já třeba jednou štestí měla, ale nejednalo se o Sony.

Odkaz ke komentáři

• 0
Oni ale mluví o reklamaci-tam opravdu pokud do 30ti dnů nedostane zpět opravené zboží,může požadovat zboží nové,nebo vrácení peněz.
Jinak tady se baví o reklamaci a tam skutečně je 30dnů lhůta na opravu, případně vrácení těch peněz, za které si zboží kupoval - plnou výši.

Pardon - ja pro same oci nevidim:-) Tak pri relamaci samozrejme ano - nedoda-li prodejce opravenou ci vymenenou vec do 30 dnu, musi vratit plnou kupni cenu.

Jeste jednou se omlouvam za prehlednuti a tim padem za OT;-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Me se taky PSP rozbilo (Spadlo na zem a nešlo zapnout) tak jsem ho dal do servisu na reklamaci. 30.den jsem tam přišel a voni že mě ho vyměnily a že mám nový. Sice jsem nedostal peníze ale zato jsem měl nový PSP FAT.

Docela jsem byl překvapenej ztoho že mě dali nový.

Odkaz ke komentáři

• 0
Me se taky PSP rozbilo (Spadlo na zem a nešlo zapnout) tak jsem ho dal do servisu na reklamaci. 30.den jsem tam přišel a voni že mě ho vyměnily a že mám nový. Sice jsem nedostal peníze ale zato jsem měl nový PSP FAT.

Docela jsem byl překvapenej ztoho že mě dali nový.

u opravy se muzou rozhodnout jak chtej......kdyz je to naka slozitejsi oprava daj ti novy.....ale jakmile je 31den uz muzes jit do obchodu kde si ho koupil(nebo sel reklamovat)a chtit penize.......

Odkaz ke komentáři

• 0
No to já zas tak jednoduchý mít nebudu! Jelikož tohle je pro mě španělská vesnice. Kupoval jsem to už flashlý. To musim někoho na to sehnat!

si tady na foru stahni easy recovery........pres to das v pohode FW na 1.50 a pak tam z nejakyho UMD nahrajes normalni FW...........

Odkaz ke komentáři

• 0
^^ Muzes to mit jednoduchy;-) Oficialni FW nahrajes prakticky z libovolneho UMD a po reklamaci to proste posles nejake dobre (a proverene) dusi z tohoto fora;-)

No sice nevim jak ale snad na to přijdu....to víš sem jen uživatel....akorát doufám že mě to půjde ....mám právě problém s mechanikou a disk se mi načítá jen opravdu zřídka!!!:-(

Odkaz ke komentáři

• 0
No sice nevim jak ale snad na to přijdu....to víš sem jen uživatel....akorát doufám že mě to půjde ....mám právě problém s mechanikou a disk se mi načítá jen opravdu zřídka!!!:-(

ne to jednoduchy........ten easy recovery naistalujes do pc......pak je to jako instalace hry.........das jenom pristup k psp a ono ti to tam nahraje co si vyberes.......myslim ze tam je este 3.03 ale das 1.50 a a hodis to pres to easy recovery tam.......pak das jenom recovery menu a spustis to

Odkaz ke komentáři

• 0
ne to jednoduchy........ten easy recovery naistalujes do pc......pak je to jako instalace hry.........das jenom pristup k psp a ono ti to tam nahraje co si vyberes.......myslim ze tam je este 3.03 ale das 1.50 a a hodis to pres to easy recovery tam.......pak das jenom recovery menu a spustis to

OK....tak díky....večer se do toho pustim.:ziped::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu