Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

"Zelda HD"


DeSmond

Recommended Posts

Dnes Nintendo zverejnilo informaci, ze krom HD remaku Wind Wakeru chysta i zbrusunovou Zeldu. Eiji Aonuma se vyjadril ve smyslu, ze se s novym prirustkem snazi vybehnout ze zazitych konvenci, jako napriklad linearni posloupnoust plneni dungeonu ci dokonce zapojeni !tymove hry!, nadruhou stranu se castecne soustredi i na jakysi navrat ke korenum serie. Ocekvat tak lze nyni cokoliv :) Kazdopadne to bude asi znovuzrozeni Zeldy ve velkem stylu. Ovsem nemame pry ocekavat grafiku podobnou ukazce z E3 2011 ("HD Twilight Princess"), vyvojarsky tym pry totiz zvolil naprosto novy a unikatni vizualni styl, presto zatim neni ve fazi, kdy by se s nim mel se svetem podelit :)

Upraveno uživatelem DeSmond
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem opravdu zvedav, co v nintendu predvedou, Skyward Sword je uzasny, ale presto bych radeji uvital "dospelejsi" zeldu a vubec se nebranim navratu ke korenum, ale zas nechci aby z toho dopadla nejaka vykradacka vseh Zeld, doufam ze se napriklad dockame skveleho level designu jak v SS, kde je to misty opravdu genialni :) No a pak jsem samozrejme zvedav jak Nintendo vyuzije nove moznosti konzole....ale verim ze se to povede, vzdyt prave SS byla hra, ktera konecne dokazala opravdu kreativne a originalne vyuzit moznosti pohyboveho ovladani, namisto hloupeho a nepresneho mavani v hrach jinych :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu