Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nenacita se mi FSD


Recommended Posts

Dobry den jsem novy uzivatel xboxu a nahral sem forzu 4 asi nejak spatne chtelo to po me 1 cd kdyz sem dal herni cd no celej system se mi kousl tak sem to vypl a pak se mi nenacetl fsd vubec znovu sem xbox vypl vytah disk a normalni dashboard se nacetl v pohode jen z disku to nejak nechce nacist musim to opakovat ze to vypnu vytahnout disk a pak se nacte fsd co s tim diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Tak jestli se ti nechtějí načítat jenom hry z HDD, tak se koukni na cestu, kde máš hru nakopírovanou. Pokud máš interní HDD, tak hry se kopírují do Hdd1/Content/0000000000000000, ale musíš je mít nejprve vyextrahované přes nějaká program, třeba Iso2Good. No a načítaní her ve FSD z disku je v nastavení: Nastavení->Možnosti->Nastavení obsahu->Nastavení cesty her. No a tam musíš mít právě: Hdd1/Content/0000000000000000. Pokud to nahraješ jinam do složky než Hdd1/Content/000000000000000, tak musíš mu dát cestu. Jinak se ti nenačtou.

No a pokud se ti nenačte FSD, tak je to docela na nic. Já jsem měl stejný problém, ale mám udělaný nově RGH a když jsem to zapnul, tak mě to udělalo co tobě. Tak mi poradil, právě nevím co jsem tam měl za verzi Dashboardu ale asi 16202, abych si to stáhl na flashku a dal do xka, ani mě neproběhl žádny Update, takže tam jsem měl asi tu verzi 16202. Odtud jsem to stáhl http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-system-updates/11838-xbox-360-dashboard-system-update-2-0-16202-0-download-avatars.html. Ale musíš vědět co jsi měl za verzi dashboardu. Pokud víš, tak si na ty adrese najdi svoji verzi updates. Stáhni a dej na root flashky a zapni konzoli, Pak by ti měl najet FSD. Pokud ti to najede, tak asi budeš muset mít tu flashku v xko pokaždé, když jo budeš zapínat. Načte se z ní klíč.

Jo a ještě, když to stáhneš, tak název bude systemupdate .Tu rozbalíš, ten název akorát změníš na $$ystemUpdate. Nezapoměn, že musíš flasku zformátovat na FAT32 a složku $$ystemUpdate dá na ten disk, jenom ta složka tam bude.

Dáš do xka a zepneš. Snad ti to pojede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu