Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ztráta uložených her

vony

Otázka

Dobrý den, mám velkou prosbu. Mohl by mi někdo poradit, jak flashnout PSP 1004? Koupila jsem tento typ herní konzole dětem k Vánocům i s paměťovou kartou, na kterou nám prodejce nahrál několik her. Protože byla karta již plná a děti si chtěly stáhnou další hry, koupili jsme novou paměťovou kartu a nahráli na ní z ULOŽTO nové hry. Syn hrál asi 3h, pak se mu vybila baterka a PSP se vyplo. Bohužel po dalším spuštění se všechny hry ztratily a to z obou paměťových karet. Nešlo to spustit a chtělo to přeformátovat paměťové karty. Aby nás to pustilo dál,tak jsme karty přeformátovali, ale bohužel veškerá uložená data se nám vymazala. Pak jsme si na netu přečetli, že se musí nejprve karty flashnout, než se tam nahrávají hry. Zkoušela jsem nějaký návod, kde mě to odkázalo na ULOŽTO, soubor se mi sice stáhl, ale nelze otevřít. Mohl by nám někdo, prosím, poradit, jak vše vyřešit krok za krokem. Děkuji moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No takže za prvé jste nemuseli kupovat novou paměťovou kartu, ale stačilo PSP připojit do PC, hry co byly na kartě smazat případně přetáhnout (zálohovat) do PC a přetáhnout na kartu hry nové. Za druhé chyba byla to formátování karet, nyní již jsou uložené pozice nenávratně ztraceny. A za třetí flashnutí je opravdu jednoduché, zde je návod (postupovat podle toho 6.60 dočasně) http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu