Jiboia Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 jak mám udělat na iphone 3g s IOS JB 4.2.1 aby se kompletně přehrál znovu IOS. Když to dám v redsn0w_win_0.9.6b6, tak po zapnutí tam jsou opět nainstalované aplikace a nic se nezmění. Chtěl bych ho hodit úplně to továrního nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Itunes->Připoj IP->drž shift a klikni na restore->vyber stahnuty .ipsw file toho iOS/4.2.1 je poslední ios pro IP3G můžeš aktualizovat pomocí netu - automaticky to stáhne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 a neva že mám jailbreak a teď tam nahraju OFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 o JB příjdeš, ale jednoduše ho můžeš nahrát potom pomocí toho redsn0wu znovu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 jjjj funguje. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiboia
jak mám udělat na iphone 3g s IOS JB 4.2.1 aby se kompletně přehrál znovu IOS. Když to dám v redsn0w_win_0.9.6b6, tak po zapnutí tam jsou opět nainstalované aplikace a nic se nezmění. Chtěl bych ho hodit úplně to továrního nastavení
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.