xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 návod updatován: přidány zakončení hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 "Unlockable Costumes Complete the following. Unlockable How to Unlock Ambassador Get the UFO ending Brawler Kill -50%+ of all enemies with only your fists Butcher -Get the Bad ending Cartographer -Looked at map less then 25 times Codebreaker -Do the Konami Code during your second playthough or up Collector -Collect more then 300 items Daredevil -Finish the game without saving Explorer -Distanced ran or walked greater then 22.5 km Fireman -Save Alessa in the beginning in less then 80 seconds Night Vision Goggles -Achieve the "Stalker" Accolade Savior -Finish the game once Sharpshooter -Kill 75%+ of all enemies with a firearm Sprinter -Finish game in under 2 hours Stalker -Use flashlight for less then 3 hours Weaponsmith -Kill 75%+ of all enemies with melee weapons" www.gamefaqs.com Dante co všechno už z toho máš??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 proč to tu dáváte když to budu dávat v cz, navíc anglicky a je v tom bordel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 návod updatován: přidány pocty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 ^^ Mohol by si aj popisat co co znamena? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 se koukni na první stranu tam to všechno je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Návod updatován: přidány slíbené mapy pro všechny lokace, balík má necelých 10 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 zdar... zrvna sem vylez z nemocnice, mam namireno do sanatoria, v reznictvi sem videl bosaka, ale kdy pokracuju delaji mi hroznej problem takovy ty hnusny ctyrnohy obludo-hnusy co tahnou hlavu pozemi... mate nakou strategii jak je zabit anizby ste dostali prvni ranu? ja nemuzu na nic prijit :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 buď útočit když sou otočeny zády, nebo utíkat až udělaj ten výpad tak jít do nich a nebo se jim prostě vyhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Nic proti navodom a tvojej robotke dante (je to super spravene) ,ale aka lama to hra podla navodu? a potom este nadava ze je to kratke? lol tak to je sila :D:D:D. Co mate s tej hry ked ju hrate podla navodu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 nebo do nich hodit nějakou věc třeba televizi to je odrovna na prvni ranu potom stači je jenom zašlapnout:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 to asi ne...si to asi moc nehrál vid´.....to nestihneš když okamžitě když jsou k tobě natočení tak udělají výpad Nic proti navodom a tvojej robotke dante (je to super spravene) ,ale aka lama to hra podla navodu? a potom este nadava ze je to kratke? lol tak to je sila :D:D:D. Co mate s tej hry ked ju hrate podla navodu??? ten návod je spíš proto kdyby se někdo zasekl, to že si někdo kazí zážitek ze hry, že jede okamžitě podle návodu je jeho věc, jinak krom návodu jsou tam i bonusy apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.johnny Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Můžu se pls zeptat co jsou ty mapy??? Tohle přece není Conter-Strike :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 mapa? nevíš co je mapa? je to znázornění města, nemocnice, sanatoria a dalších objektů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.johnny Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 mapa? nevíš co je mapa? je to znázornění města, nemocnice, sanatoria a dalších objektů LOL aha tak to se omlouvám já měl pocit, že jsou to skiny který například mění vzhled některých částí hry. Fakt sorry zblblo mi to :D Tak včera večer se mi to podařílo dohrát, fatk super hra. Díky Dante za návod použil jsem ho jenom jednou a to ke konci když jsem netušil kde najít rok ke zbytku data které se zadává v recepci. Trošku me zklamalo, že je hra poměrně krátká ale na druhou stranu lepší silný příběh a krátká zábavná hra než dlouhá kaše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiPo-Pk Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 pls poradte ako ich zaslapit... stale sa mi to dako nedari...:cry: uz to mam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 tak co hraje ještě teď někdo tuhle pecku ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Ja uz som bol daleko ale nevedel som jak sa SAVUje hra tak idem od znova (Ale uz viem :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 jj,ja ji hraju ted sem u toho magora ze slizu nebo z ceho(skoro nakonci v nemocnici)-a daji se nejak zobrazit zivoty??(kolik mi jeste zbyva...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 lol dante dikec ! moc mi to pomohlo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Čus... Tak to mastím a nějak nemůžu nikde najít stav mých životů. Respektive mám nějaký lahvičky na uzdravení, ale nevím kde si zjistím kolik mám energie, nebo tak něco. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 pokud mas malo zivotu tak ti zacne cervene blikat okraj obrazovky, zivoty zjistis v menu kde je STATUS > kdyz je ta mini obrazovka zelena tak mas plny zivot... ..... dohrano..... z navodu jsem pouzil pouze to ze jsem nevedel co mam zmacknout u te pracky :D jsem si myslel ze ten low spin znamena zdimani XD .... takze jsem to mackal vzdycky nakonec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 dnes jsem si tuhle hru poridil a navod urcite prijde vhod,diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 dobra hra,jen mi přijde ten navod dost kratkej,na to,ze je to silent hill,je to kradsi nez sonic:Dlol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 sakra u konce jak tam sou ty sestřičky sem chcipnul nejde je nak uplne zabit aby se už nezvedli povedlo se mi to jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.