xDante1986 Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 žádný silent hill nebyl extra dlouhý...dle mě...pokud ho umíš hrát...tak SH1 jsem nejlíp dohrál za nějakých 40 minut.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 žádný silent hill nebyl extra dlouhý...dle mě...pokud ho umíš hrát...tak SH1 jsem nejlíp dohrál za nějakých 40 minut.... :D dobry satan.Já když jsem tu hru před těmi 7 lety nebo kdy vyšla dostal tak jsem s tím strávíl půl roku snad než se mi podařilo přejít přes některé hádánky(viz. hlavně klavír s vránama ve škole-kdo zná ví)V té době ještě nybývaly žádne návody tak jsem musel trápit mozkové závity. jó to byly časy. V té době byly hry koncipované úplně jinak.Teď je všecko zkrácené zjednodušené a směřuje to směrem k akci jenom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merlo Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Kdysi jsem hraval SH1 a to me hodne chytlo, nicmene jsem se obcas seknul na celkem dlouhou dobu (skoda ze na PSP se to neda skoro ovladat). V Origins jsem se seknul u tech panenek s pilulkami. Návod je super, az na jednu drobnost: Codebreaker: po prvním dohrání hry použijte Konami kód (↑,↑,↓,↓,←,→,←,→,×,ο) neni tam uvedeno kdy se ma kod zadat a vaze se to opravdu jen na prvni dohrani hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrr Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Prosím jestli máš návod na hru Silent Hill5 origins,bud tak laskav a pošli mi ho.Děkují peetrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Prosím jestli máš návod na hru Silent Hill5 origins,bud tak laskav a pošli mi ho.Děkují peetrr Já teda nevim, ale o čem je tenhle topic ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 na první straně topicu máš návod btw: po prvním dohrání.....kdykoliv už...takže klidně po 486x dohrání hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 newis kde by se dal sehnat cz navod na sillent hill 4 na ps2??? pls:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 heh :D možná ho mám :) já ho totiž taky sepisoval tak se ti kouknu nevím jestli jsem ho nevyhodil já si ho pak totiž tiskl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 dante to by si byl zachrance:)pls mrkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 jestli ses někde sekl řekni mám to několikrát dohráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 nn prave to mam na zejtra u kamose budem parit a kdyby sme se nekde zasekli tak abych se tam mohl juknout.....pls mrkni po tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 koukal jsem teď bohužel už ho nemám :) heh :) možno udělám znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 a za jak dlouho by si to stihl sepsat????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 musel bych to začít hrát hlavně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 :D dobry satan.Já když jsem tu hru před těmi 7 lety nebo kdy vyšla dostal tak jsem s tím strávíl půl roku snad než se mi podařilo přejít přes některé hádánky(viz. hlavně klavír s vránama ve škole-kdo zná ví)V té době ještě nybývaly žádne návody tak jsem musel trápit mozkové závity. jó to byly časy. V té době byly hry koncipované úplně jinak.Teď je všecko zkrácené zjednodušené a směřuje to směrem k akci jenom... TO piano byl nejvetsi mazec na bonuswebu myslim dokonce napsali reseni, protoze to jen tak nikdo nedal a hodne lidi jim volalo do redakce.....SH je proste nejvic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 dante:udelal bys to pro me pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 V 1. patře přestupte do reality, po schodišti se dostaňte do 2. patra a v archivu hned přestupte do iluzorního sanatoria. Po západním schodišti seběhněte dolů, doběhněte do severozápadního rohu mapy a zamiřte do Male seclusion v 1. patře. Tu som sa zasekol, ako začina čast ,,Po západním schodišti..." tam sa dostanem nato západne schodisko ale nejde ho otvorit, je zamknute, kde je kluč ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahr13 Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Mapy tam jsou,to zas jen nekdo neumi stahovat z Rapidsharu...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jen pro zajímavost....o té koncové mapě už vím......že tam je .....ale to tak není ani chyba.....já vždy došel bez problému až na konec...co se týče páček na jevišti.....vyzkouším....ale jsem si celkem jist že je to 100% dobře protože po dohrání jsem hru podle návodu hrál krok od kroku...aby nedošlo k chybě....když se koukneš na pro návody...v časopisech....kéž by tam byli jen dvě chyby.....to se mi stalo už tolikrát že škoda mluvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ok GW chlape to se ti povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Mapy jsem stáhl, ale chce po mě heslo? Kdo ho zná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 to by me taky zajimalo, jake je heslo na mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 heslo? jak by to mohl Dante1986 pojmenovat :) zkuste nick :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 thx dante moc si pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 hmmmm bude to rok co jsem ho dokončil :) svůj první návod pro veřejnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.