coolina Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 co mam dělat když mam uvolnit ten odpad nic neděla když na to kliknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Skvělá práce...kliknu ti na tlacitko Thanks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 jj a jak se to uklada ta hra?taky nwm ten kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasslik Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 mate nekdo dokoncenej celej navod na silent hill?ja jsem zablokovanej v sanatoriu a nevim jak vyndat ten klic pac tam je mrizka nad tim a ja se k tomu nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasslik Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 tak hru jsme dohral musim rict ze je to super hra a nevite nekdo nejakou dalsi hru podobnou tyhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Pls lidi a jak je mam zaslapnou kdyz sou na zemi...me to nejde furt se ze zeme zvedaj a musim je zase mlatit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 přijdeš k nim a zmáčkněš x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Tahle hra je paradni. Navod v pohode. Zrovna dneska jsem si zkratil moment ve hre, kterej by byl velkej zakys... hledal jsem v sanatoriu klic dole v kanalu a on nikde a nenapadlo me jit jeste do prvniho patra a tam splachnout ucpanej hajzl, pak me jeste delalo problem kapnout na to, ze abych ho mohl vyndat musim projit do jinyho sveta - no a taky nevim co bych delal, kdybych si nevsimnul listku do divadla pred odchodem ze sanatoria diky navodu - mel jsem fakt malo zivota, stacila rana a konec, takze jsem si nemohl dovolit pobihat po meste sem a tam bez navodu a resil zakys - kazdopadne zatim jedu vetsinu hry bez navodu a je to pecka - hadanky typu prasky a panenky, nebo vnitrnosti a panenka - jsem vyresil v klidku i normalne - hlavne ty prasky a panenka byly udelany uplne huste jinak abych tu hru nejak shrnul, tak urcite patri mezi top veci co jsem na PSP hral - co tu hru dela vyjimecnou je zvukova stranka - v poradnejch sluchatkach nahani nektere zvuky mraz po zadech, napriklad flashbacky v sanatoriu jsou hodne husty a hlas ty matky v kombinaci se zvukem okoli a "hudbou" - zvukova a hudebni stranka ty hry patri do totalni spice dotvari to atmosferu, kterou bych prirovnal treba k system shocku 2 na PC - tam je dost podobna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 hráljsem tu hru včera...došel jsem až do tý nmocnice a tam někam dolů kde už byli ty hnusný zdravotní sestřičky....pak jsem se začal bát a vypnul jsem to a dnes jsem zjistil že za celou dobu co jsem hrál sse to neuložilo:(.....jak se to dá ta hra uložit teda nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 na zdi mas takovy cerveny svitici znaky...musis je najit a na nich to ulozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.