coolina Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2008 co mam dělat když mam uvolnit ten odpad nic neděla když na to kliknu Citovat
Dark_user Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2008 Skvělá práce...kliknu ti na tlacitko Thanks :D Citovat
smajlik.jarda Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 jj a jak se to uklada ta hra?taky nwm ten kod Citovat
hasslik Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 mate nekdo dokoncenej celej navod na silent hill?ja jsem zablokovanej v sanatoriu a nevim jak vyndat ten klic pac tam je mrizka nad tim a ja se k tomu nedostanu. Citovat
hasslik Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2009 tak hru jsme dohral musim rict ze je to super hra a nevite nekdo nejakou dalsi hru podobnou tyhle? Citovat
Psychos Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 Pls lidi a jak je mam zaslapnou kdyz sou na zemi...me to nejde furt se ze zeme zvedaj a musim je zase mlatit..... Citovat
xDante1986 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 přijdeš k nim a zmáčkněš x Citovat
_John_ Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2009 Tahle hra je paradni. Navod v pohode. Zrovna dneska jsem si zkratil moment ve hre, kterej by byl velkej zakys... hledal jsem v sanatoriu klic dole v kanalu a on nikde a nenapadlo me jit jeste do prvniho patra a tam splachnout ucpanej hajzl, pak me jeste delalo problem kapnout na to, ze abych ho mohl vyndat musim projit do jinyho sveta - no a taky nevim co bych delal, kdybych si nevsimnul listku do divadla pred odchodem ze sanatoria diky navodu - mel jsem fakt malo zivota, stacila rana a konec, takze jsem si nemohl dovolit pobihat po meste sem a tam bez navodu a resil zakys - kazdopadne zatim jedu vetsinu hry bez navodu a je to pecka - hadanky typu prasky a panenky, nebo vnitrnosti a panenka - jsem vyresil v klidku i normalne - hlavne ty prasky a panenka byly udelany uplne huste jinak abych tu hru nejak shrnul, tak urcite patri mezi top veci co jsem na PSP hral - co tu hru dela vyjimecnou je zvukova stranka - v poradnejch sluchatkach nahani nektere zvuky mraz po zadech, napriklad flashbacky v sanatoriu jsou hodne husty a hlas ty matky v kombinaci se zvukem okoli a "hudbou" - zvukova a hudebni stranka ty hry patri do totalni spice dotvari to atmosferu, kterou bych prirovnal treba k system shocku 2 na PC - tam je dost podobna Citovat
Mikelic Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 hráljsem tu hru včera...došel jsem až do tý nmocnice a tam někam dolů kde už byli ty hnusný zdravotní sestřičky....pak jsem se začal bát a vypnul jsem to a dnes jsem zjistil že za celou dobu co jsem hrál sse to neuložilo:(.....jak se to dá ta hra uložit teda nevíte někdo? Citovat
MjollniR Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 na zdi mas takovy cerveny svitici znaky...musis je najit a na nich to ulozit. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.