Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada PS3

marous01

Otázka

Zdravím,potřeboval bych radu.Mám XBOX 360 s RHG a chtěl bych si pořídit PS3.Mám možnost mít PS3 160GB 3.55CFW,ale nevím jestli je to dobrá volba,tak jestli by mě mohl někdo poradit.Jestli se stahují tak snadněji hry na PS3 jak na XBOX a jaký je postup(stáhnout hru,dát na externí HDD a jakým stylem se připojí externí HDD a spustí se hra)nemužu tu najít nějaký návod.Jsem trochu starší a moc tomu nerozumím a dělám to pro kluka.Díky moc za jakou koliv odpověd!!!

Upraveno uživatelem marous01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Výhoda PS3 s CFW je interný disk a na ňom uložené hry. Pri XBOXe je zasa výhoda, že niektoré hry môžete vypáliť na dvd. U PS3 to síce možné je, ale len pri Fw 3.55 a hre ktorá dosahuje veľkosť 8,5GB. Z môjho pohľadu je otázne za akú cenu PS3 budete kupovať lebo disk o veľkosti 160GB sa veľmi rýchlo zaplní a hra na PS3 má v priemere 15GB. Preto je nutné brať do úvahy aj nové HDD o väčšej kapacite povedzme 750GB. Pokiaľ tieto dve veci dáte dokopy cena by sa mala pohybovať do 200€. Viac nemá zmyseľ. Nová konzola PS3 stojí 250€+- . Jedna výhoda čo sa týka PS3 by tu bola. Máte konzolu, prehrávač Blu ray a perfektný systém prístupu do ps store, internetu a pod. Nové CFW 4.30 Rogero je možné aktualizovať priamo v XMB. Pokiaľ bude cena rozumne nastavená tak ako som písal (možno ešte nižšia) určite by som ju bral bez váhania.

Odkaz ke komentáři

• 0

Dík za info,a externí disk by šel zapojit,já mám 500GB a jak se dávají hry na HDD do PS3 nebo aj na externí HDD a najde to bez problému ty hry PS3 dík moc za odpověd

JO a můžu na internet a hrát online hry tře fifu113 když není originálka

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

• 0

Ano, hry z externého disku sa dajú spustiť, ale vyžaduje si to určité úpravy a nie všetky pôjdu. Väčšina má viac ako 4GB a to je problém. Disk musí byť FAT32 v súborovom formáte inak ho psko neprečíta.Na tejto stránke je zoznam hier, ktoré sú otestované a v tabuľke si môžete najsť hru a pozrieť či vyhovuje pre extérny disk.

http://www.pshomebrew.net/wiki/PS3_Backup_Compatibility_List_E

Ďalej na tomto fóre je vlákno, kde sa diskutuje o použití extérneho disku doporučujem pozrieť aj tam prípadne požiadavku rovnou smerovať do toho vlákna

http://console-forum.net/tema/29253-jaky-externi-hdd-k-ps3

Aby som bol presnejší nová verzia MultiMana vie pracovať s diskami NTFS, ale nie som si istý. Treba na túto tému pohľadať presnejšie informácie. Zvyčajne každý používa interný disk o veľkej kapacite a nerieši pripadné problémy, ktoré nastávajú pri prehrávaní záloh hier z externého disku.

Tu je jeden návodík ako na to

http://www.ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=4&t=18

A ohľadne internetu a online hrania je to tak, že pri novom CFW Rogero 4.30 2.05 je to možné. Pri starších verziach CFW ako je Kmeaw 3.55 to nejde (nejaký čas cez spoof to išlo). Niekto hlási, že mu ide online hranie a druhý zasa nie. Treba si poriadne nastaviť router a samotné pripojenie PS3 v menu XMB.

Upraveno uživatelem Neeo
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu