sheron Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 můžete mi prosím poradit s mym ps3, když ho zapnu tak se normalně rozsvítí zelené kontrolka, ale nenajede hlavní menu obrazovka na tv je černá a nic se neděje, předtím normálně fungoval, můžete mi prosím poradit čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Asi si to už zkoušel, ale první bych vyzkoušel kabel jestli není povytáhlej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheron Odesláno Leden 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 ano to jsem zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 V rozlišení si se nehrabal? Respektive neměl si to nedávno připojený přes scart a teď si to dal přes HDMI, nebo naopak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Resetuj nastavení zobrazení - podrž tlačítko zapnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.