Junior Moderators basildon Odesláno Leden 29, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 (upraveno) Právě se objevilo na XBox Live v sekci Demo Crysis 3 (OPEN BETA) multiplayer pro uživatele Gold účtů, stahujete někdo? Právě to stahuju (1,48 GB) a jsem zvědavý jak to bude vypadat a jaká bude hratelnost! :wohow: Tato akce začíná dnes 29. ledna a skončí 12. února! Tato BETA verze vám nabídne dva z celkových osmi režimů, hráčům druhého dílu dobře známý Crash Site, ve kterém musíte bránit dané lokace a úplně nový mód Hunter. Dva hráči vybaveni pouze nanoobleky a luky Predator mají za úkol zabít v daném časovém limitu 10 vojáků jednotek CELL. Aby hráči na straně CELL přežili musí spolupracovat a dávat si pozor, protože nepřítel může být všude. Smrt se trestá krutě, jelikož mrtvý hráč se přidá k lovcům a vy se tak budete muset bránit většímu počtu nepřátel. V betaverzi se bude hrát na dvou ze dvanácti map. Půjde o rozmanité prostředí Letiště a Muzea zarostlého džunglí v Dómu Svobody. Upraveno Leden 29, 2013 uživatelem basildon Přidáno info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Nevíte někdo jak je to s tím PSN? Někdo kdesi psal, že to už stahuje...ale já tam nic nemám..:D Zlatý live myslím..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Blbost nemůže to ještě tahat, na evropském store beta až někdy během zítřka:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 29, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Toto je ale téma pro XBox 360, takže jak to je na Playstation to opravdu netuším! Na XBoxu to už mám staženo a hrál jsem jak Hunter mód tak i týmovku, vypadá to dobře, hrál jsem asi 4 týmovky a jeden Hunter mód, který má 5 kol! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Tož to abych si zaplatil live na měsíc ^^ ,jsem zvědav.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Za sebe musím říct že MP mě baví víc než v Crysis 2, kde mě MP moc nebavil už v betě. Ale tady se mi to zdá opravdu lepší. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.