Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 3 (OPEN BETA) - multiplayer

basildon

Recommended Posts

• Junior Moderators

Právě se objevilo na XBox Live v sekci Demo Crysis 3 (OPEN BETA) multiplayer pro uživatele Gold účtů, stahujete někdo?

Právě to stahuju (1,48 GB) a jsem zvědavý jak to bude vypadat a jaká bude hratelnost! :wohow:

Tato akce začíná dnes 29. ledna a skončí 12. února!

Tato BETA verze vám nabídne dva z celkových osmi režimů, hráčům druhého dílu dobře známý Crash Site, ve kterém musíte bránit dané lokace a úplně nový mód Hunter. Dva hráči vybaveni pouze nanoobleky a luky Predator mají za úkol zabít v daném časovém limitu 10 vojáků jednotek CELL. Aby hráči na straně CELL přežili musí spolupracovat a dávat si pozor, protože nepřítel může být všude. Smrt se trestá krutě, jelikož mrtvý hráč se přidá k lovcům a vy se tak budete muset bránit většímu počtu nepřátel. V betaverzi se bude hrát na dvou ze dvanácti map. Půjde o rozmanité prostředí Letiště a Muzea zarostlého džunglí v Dómu Svobody.

Upraveno uživatelem basildon
Přidáno info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Toto je ale téma pro XBox 360, takže jak to je na Playstation to opravdu netuším!

Na XBoxu to už mám staženo a hrál jsem jak Hunter mód tak i týmovku, vypadá to dobře, hrál jsem asi 4 týmovky a jeden Hunter mód, který má 5 kol!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu