NobodyAnswers Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 (upraveno) Dneska se na EU PSN objevila veřejná beta Crysis 3. Tohle téma by mohlo sloužit ke sdílení vašich poznatků a názorů na MP. Taky bychom se mohli domluvit na měnší CF zápas. Moje PSN ID: nobodyanswers Upraveno Leden 30, 2013 uživatelem NobodyAnswers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 nezapomen, ze tam mas timer, a blbost to neni, protoze kdyz by ti Cell hraci po zabiti nehrali, a jen koukali, tak by to asi nikoho moc nebavilo... spis by ale meli udelat, resp meli udelat, ze by ti zabiti Cell hraci po respawnu jako hunteri nemuseli byt neviditelni a mohli by mit jen zakladni zbran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Jenže tam jde o tom aby team v Huntr modu spolupracoval a ne o to aby se rozutekli po mapě někde se zakempili a čekali až si pro něj Hunter příjde ... Potencial to má , a když budou hráči spolupracovat tak naopak nebude mít Hunter šanci aby vyhrál :D Defakto se vžiješ do situace vojaka Cellu ze singlu když ty ho budeš lovit ...Taková ochutnávka s pohledu lovené zvěře , když ty budeš na ty špatný straně nano luku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Na prvni pohled mi to prijde lepsi nez u Crysis 2 tam je ten mp takovy nedodelany, ale tu grafiku jsem cekal teda lepsi to me zklamalo, me spise bavi ten druhy mod crash site Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Tak jsem hrál asi hodinu. Vyzkoušel jsem jen Hunter mod a bavilo mě to neskutečně. Navíc doopravdy hrát za Cell je celkem tísnivé a dost nepříjemné, protože kdykoliv vás můžou trefit. Nejhorší je zůstat jako poslední, přecijen 1 proti 8 a když ještě vědí, kde jste, tak to je pak pak v p*deli. :D Jinak mohli bychom se domluvit a zahrát si pár her, private matche to umí, takže fajn. Hra má 1,6 GB, takže na stažení taky nic hrozného. Kdyžtak moje PSN ID je: nobodyanswers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 (upraveno) no ja to hral asi 3 hodiny. Bohuzel, graficky hra, na ps3, vypada mozna jeste hur jak dvojka (je to beta, tezko soudit finalni verzi), ale uz ted je jasny, ze treba na takovy FarCry 3 to mit asi nebude :) (mluvim o konzolich). Velky plus je ale, ze nepada framerate. A taky velky plus je, ze neni nouze pripojit se do bitev... ne, jak tomu bylo u bety u druhyho dilu, kdy si zahrat hru = zazrak. Taky se mi libi zmena movementu, je presnejsi a rychlejsi, to je taky velky plus. Me nejvic bavi Hunter mod. S tim sem se ihned szil, a kdyz sem mel stesti a zacinal jako hunter, tak pro me nebyl problem pozabijet 6 Cellu na jeden zatah. To udelali zajimavej mod. Kdyz zacinam za Cella, tak se i tak snazim nechat zabit co nejdriv a pak bejt taky hunter. Je to proste zajimavejsi. Protoze (mam zatim 9. level) za cella hrat, je o tom se nekam schovat a kempit bez jedinyho vystrelu. Ten detektor moc nepomaha, protoze Hunter proste neni videt. Kolikrat sem stal primo pred nim a proste sem videl tak akorad velky prd. Crash Site me nebavi, to je typickej Crysis2 a je to nuda. Ale po tech 3 - 4 hodinach mam pocit, ze me to uz nebavi... Takze asi nejvetsi lakadlo bude single. Leda, ze by s tim Hunter modem udelali jeste nejaky zmeny, nebo ruzny zpusoby. A na PC to musi byt o 100% lepsi zazitek, aspon graficky. Upraveno Leden 31, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.