Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Beta Crysis 3


NobodyAnswers

Recommended Posts

Dneska se na EU PSN objevila veřejná beta Crysis 3. Tohle téma by mohlo sloužit ke sdílení vašich poznatků a názorů na MP. Taky bychom se mohli domluvit na měnší CF zápas.

Moje PSN ID: nobodyanswers

Upraveno uživatelem NobodyAnswers
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nezapomen, ze tam mas timer, a blbost to neni, protoze kdyz by ti Cell hraci po zabiti nehrali, a jen koukali, tak by to asi nikoho moc nebavilo... spis by ale meli udelat, resp meli udelat, ze by ti zabiti Cell hraci po respawnu jako hunteri nemuseli byt neviditelni a mohli by mit jen zakladni zbran.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže tam jde o tom aby team v Huntr modu spolupracoval a ne o to aby se rozutekli po mapě někde se zakempili a čekali až si pro něj Hunter příjde ... Potencial to má , a když budou hráči spolupracovat tak naopak nebude mít Hunter šanci aby vyhrál :D Defakto se vžiješ do situace vojaka Cellu ze singlu když ty ho budeš lovit ...Taková ochutnávka s pohledu lovené zvěře , když ty budeš na ty špatný straně nano luku :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem hrál asi hodinu. Vyzkoušel jsem jen Hunter mod a bavilo mě to neskutečně.

Navíc doopravdy hrát za Cell je celkem tísnivé a dost nepříjemné, protože kdykoliv vás můžou trefit. Nejhorší je zůstat jako poslední, přecijen 1 proti 8 a když ještě vědí, kde jste, tak to je pak pak v p*deli. :D

Jinak mohli bychom se domluvit a zahrát si pár her, private matche to umí, takže fajn. Hra má 1,6 GB, takže na stažení taky nic hrozného.

Kdyžtak moje PSN ID je: nobodyanswers

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja to hral asi 3 hodiny. Bohuzel, graficky hra, na ps3, vypada mozna jeste hur jak dvojka (je to beta, tezko soudit finalni verzi), ale uz ted je jasny, ze treba na takovy FarCry 3 to mit asi nebude :) (mluvim o konzolich). Velky plus je ale, ze nepada framerate. A taky velky plus je, ze neni nouze pripojit se do bitev... ne, jak tomu bylo u bety u druhyho dilu, kdy si zahrat hru = zazrak. Taky se mi libi zmena movementu, je presnejsi a rychlejsi, to je taky velky plus.

Me nejvic bavi Hunter mod. S tim sem se ihned szil, a kdyz sem mel stesti a zacinal jako hunter, tak pro me nebyl problem pozabijet 6 Cellu na jeden zatah. To udelali zajimavej mod. Kdyz zacinam za Cella, tak se i tak snazim nechat zabit co nejdriv a pak bejt taky hunter. Je to proste zajimavejsi. Protoze (mam zatim 9. level) za cella hrat, je o tom se nekam schovat a kempit bez jedinyho vystrelu. Ten detektor moc nepomaha, protoze Hunter proste neni videt. Kolikrat sem stal primo pred nim a proste sem videl tak akorad velky prd.

Crash Site me nebavi, to je typickej Crysis2 a je to nuda.

Ale po tech 3 - 4 hodinach mam pocit, ze me to uz nebavi... Takze asi nejvetsi lakadlo bude single. Leda, ze by s tim Hunter modem udelali jeste nejaky zmeny, nebo ruzny zpusoby.

A na PC to musi byt o 100% lepsi zazitek, aspon graficky.

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu